Főoldal » Víz Világnapjához kapcsolódó rajz- és fotópályázat

Víz Világnapjához kapcsolódó rajz- és fotópályázat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Idén Gödöllőn kerül megrendezésre a Környezet- és Természetvédő Szervezetek Országos Találkozója (Zöld OT). Ebből az alkalomból a szervezők pályázatot írnak ki a gödöllői vagy gödöllői kötődésű általános- és középiskolások számára rajz és festmény, illetve fotó kategóriában. A beérkező pályamunkáknak kapcsolódniuk kell a Zöld OT idejére eső Víz Világnapjához (március 22.) és/vagy a Meteorológiai Világnaphoz (március 23.). A legjobb alkotásokat a rendezvény ideje alatt a Művészetek Háza Gödöllő kiállítótermében lehet majd megtekinteni.

A beérkező pályamunkákat a következő szempontok szerint kell elkészíteni:

  • Minden beérkező pályamunkának kapcsolódnia kell valamilyen módon a Víz Világnapjához (március 22.) vagy a Meteorológiai Világnaphoz (március 23.)!
  • Az általános iskolások (A4-es méretű) rajzokkal és festményekkel pályázhatnak.
  • A középiskolások (legalább 5 megapixeles) digitális fényképekkel pályázhatnak.

A rajzokat és festményeket a Művészetek Háza Gödöllő épületében működő „Diáksziget”-ben lehet leadni (2100 Gödöllő, Szabadság út 6.), a fotókat pedig az info@zoldot.hu Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Mindkét esetben kérjük megadni a pályázó iskoláját és osztályát, illetve kapcsolattartó adatait.

Leadási határidő: 2013. március 4.

Elbírálás: A beérkezett pályamunkákat a Zöld OT három szervezőjének (GATE Zöld Klub, Greenpeace Magyarország, Magonc Alapítvány) delegáltjaiból álló bizottság bírálja el.

Díjazás:

  • Kategóriánként a legjobb 15 pályamunkát kiállítjuk a Művészetek Háza Gödöllő kiállítótermében.
  • Az összes pályázó nyereménye: környezetvédelmi kiadványok, plakátok.
  • Kategóriánként a 3 legjobb pályamű alkotójának nyereménye: könyvek, valamint minimum 3, 5, illetve 10 ezer Ft értékű ajándékutalvány.
  • Az az osztály, ahonnan a legtöbb alkotás érkezik, részt vehet a GATE Zöld Klub egynapos foglalkozásán.

Forrás:http://www.zhttps://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTF4waF2kXv9acFKWSXSivWHdB2iBq4fkDggl4obn6sVs72bzKFDgoldot.hu/kisero-rendezvenyek/rajz-es-fotopalyazat

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.