Főoldal » ZÖLD INFO PONT

ZÖLD INFO PONT

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Fabrikett, esővízgyűjtő, komposztláda, zöld polc, napelemes herkentyűk, környezettudatosságra sarkalló kiadványok és egyéb öko-tudatos érdekességek várják a járókelőket a veszprémi Kossuth utca alján lévő ZÖLD INFO PONT-nál. Veszprém MJV Önkormányzata és a Csalán Egyesület együttműködésének köszönhetően a zöld szervezet újabb színfolttal gazdagítja a belvárost. A ZÖLD INFO PONT június 15. és július 31. közötti időintervallumban látogatható mindazok számára, akiket érdekel az otthonzöldítés, a környezettudatos háztartás kialakítása.

 

„Mind városvezetőként, mint pedig magánemberként üdvözlöm a kezdeményezést. Jó dolognak tartom, hogy van lehetőségem közvetlenül hozzáértőkhöz feltenni a kérdéseimet és azonnal visszaigazolást kaphatok környezetem megóvására vonatkozó szándékaim helyességéről. Buzdítom a lakosságot, hogy használják ki az alkalmat és látogassanak el a ZÖLD INFO PONT-hoz.” – mondta el Brányi Mária, Veszprém MJ Város alpolgármestere.

 

„A Csalán Egyesület által berendezett Kossuth utcai zöld-lak olyan ötleteket és megoldásokat adhat, melyek könnyűszerrel és akár azonnal megvalósíthatóak a mindennapokban. Mindemellett hasznos kiadványokkal állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére. A standnál többek között lehetőség van ökológiai lábnyomszámításra, melyből azonnal megtudhatjuk, mennyire élünk környezetbarát módon és bármilyen eredményt is kapjunk, tanácsadás keretében bármilyen zöld-problémánk helyben orvosolható.” – beszélt munkájáról Decsi Márton.

 

„A zöld standnál felsorakoztatott napelemes játékok mind a felnőttek, mind a gyerekek körében igen nagy tetszést aratnak. Mindemellett hűsítő vizet kínálunk a hozzánk érkezőknek, akiket személyre szabott tanácsokkal engedünk tovább, hogy az újonnan kapott információval hazatérve és azt alkalmazva máris gazdagíthassák háztartásaikat, környezetüket. Az érdeklődők feliratkozhatnak Energiasuli Hírlevelünkre is, melynek köszönhetően további 10 alkalommal kaphatnak és próbálhatnak ki energiacsökkentő megoldásokat.” – tette hozzá a környezeti tanácsadó.

 

További információ:

Decsi Márton környezeti tanácsadó,

Csalán Egyesület 06/30/ 468 49 94, tanacsadas@csalan.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.