Főoldal » A 2011-es év számokban: 5000 bejegyzés, 300 szakág, 200 blog

A 2011-es év számokban: 5000 bejegyzés, 300 szakág, 200 blog

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ábrahám Viktor, az Upfront Media vezetője  már 3 éve megjósolta, hogy a jövő a blogmagazinoké.Egy éve a semmiből indult a FF szakmai blogmagazin, mára tízszeresére nőtt a látogatottságunk. A vízió, amit megálmodtunk, valóra vált.Ehhez 200 lelkes blogger és egy tucatnyi szakmai területvezető hite kellett. 

Az Agrár szakterület Dr. Kiss István fáradhatatlan tevékenységének és kiváló szakmai hozzáértésének köszönhetően jutott el augusztustól az 560 blogbejegyzésig, amit 32 szakágban és 18 blogban tettek. István maga a legfőbb blogger is egy személyben, igazságügyi szakértőként és agrármérnökként  Miskolcról irányítja épülő birodalmát. Szaktanácsaival fáradhatatlanul segíti a mezőgazdaságban dolgozókat.

A Bölcsészettudomány szakmai terület Pataky Adrienn áldásos tevékenységének köszönheti  júliustól a 350 blogbejegyzést, amit 12 szakágban és 20 blogban találhatunk.Adrienn magyar tanár, irodalmár és drámapedagógus végzettségű. Halász Szilvi,Németh Nikolett és Parapatics Andrea segítségével végzi Adrienn munkáját Budapesten.

A Divat és szépség szakterületen 28 bejegyzés született 8 szakágban és 4 blogban. Szépligeti Ágnes kezdte el szakterület felépítését, de a nyár folyamán egyéb elfoglaltsága miatt ezt abbahagyta. Sajnáljuk, Ági, jól tudtunk együtt dolgozni.Remélem, 2012 -ben ismét visszatérsz közénk.

A Gazdaság és üzlet szakterület felépítését Jekkel Orsolya kezdte, majd Farkas Gábor folytatta, nagyon szép eredménnyel: 310 bejegyzés született az év folyamán, 8 szakágban és 8 blogban. Gábor közgazdász elemző mesterszakos hallgató. A tőzsde és a pénzügyek a legkedvesebb témái. Olvasóit segíti eligazodni ebben a nagyon összetett közegben közérthetően megírt cikkeivel.

A Hadászat és rendészet területen 57 bejegyzés született, 14 szakágban és 2 blogban. Dr.Ónodi-Szabó Ádám tevékenységének köszönhetjük a terület kidolgozását és elindítását.

Az Informatika terület  Stift András nevéhez köthető. 307 blogbejegyzést tartalmaz 12 szakágban és 6 blogban. Az év legnagyobb látogatottságú blogposztja -Ilyen lesz a  Windows 8-is az informatika területhez köthető.András Budapesten a mérnök informatika mester szakos diplomáját írja éppen, így a magazinhoz köthető feladatait háttérbe tolta, de visszavárjuk.

A Jog és közigazgatás terület 32 bejegyzést tartalmaz 8 szakágban és 4 blogban.Tóth Anna nevéhez köthető az indítása a területnek.

A Környezetvédelem volt sokáig a legkisebb testvér, de mára szépen kinőtte magát. A nyáron Oláh Vilmos kezdte el felépíteni, amit átvett tőle Mészáros András. 204 bejegyzésével, amit 12 szakágban és 17 blogban írtak bloggerei, mára hatalmas fejlődésnek indult.András Veszprémben székel és környezetmérnökként megtesz mindent az olvasói környezettudatos szemléletének kialakításáért.

A Média és marketing szakterület 111 bejegyzéssel, 7 szakággal és 7 bloggal büszkélkedhet.A területet egyelőre a főszerkesztőség cikkei töltik meg zömében.

A Mérnök és műszaki szakterületen Sipőcz Norbert vezetésével 345 blogposzt született meg, amit 18 szakágban és 8 blogban írtak a szakma kiváló bloggerei. Nagy sikere volt a Titanic sorozatnak és a New York közlekedéséről szóló video-nak. Norbi a főszerkesztőség tagja is, az online marketing a területe.

A Művészet és kultura szakmai területet Kemenes Róbert neve fémjelzi. Itt 295 bejegyzés történt az év folyamán 9 szakágban és 9 blogban. A Képzőművészeti Egyetem grafikus hallgatójaként a magazin  designe terve köszönhető Robinak és Gajdó Kristófnak.

Az Oktatásba 726  bejegyzés került fel egy év alatt,amit 17 szakágban és 23 blogban tettünk.Igaz, előnyben vagyok a többi területtel szemben, hiszen a legkorábban elindult területek egyike.Ezzel a második helyre került a blogposztok számát illetően.

Az Orvos és egészségtudomány szakmai területet Lengyel Attila építette fel.Itt mára 367 blogbejegyzés található 18 szakágban és 18 blogban.

A Sportvilág a legfrisebb szakmai terület, hiszen csak augusztusban indult, de már így is 87 bejegyzés található benne 15 szakágban és 18 blogban. Király István a vezetője, aki sportmenedzserként nagyon tervszerűen és céltudatosan látott neki feladatának.

A Társadalomtudomány szakmai területet Vidák Zsófia vezeti, nyár óta építgeti .Zsófi nemzetközi kapcsolatok szakértő és kulturális antropológus. A területbe 57 bejegyzés került  tevékenysége során, amit 15 szakágban és 8 blogban írtak Zsófi és bloggerei.

A Természettudomány terület Jóba Katalin keze nyomát viseli.A vadgazdamérnök, kertészmérnök és környezetmérnök végzettségű vezető segítségével 120 blogbejegyzés született 11 szakágban és 15 blogban, melyből többet Kati birtokol.

A névsorban utolsó, de blogbejegyzések számát tekintve első helyen áll a Turimus és vendéglátás szakmai terület: 991 bejegyzés született 1 év alatt 11 szakágban és 14 blogban.Szolovi Róbert a gazdája a területnek és jó gazda módjára felépítette , növekedésnek indította a pillanatnyilag legnépszerűbb területet. Magasra helyezted a mércét, Robi, ha utol akarunk érni , bizony , kapaszkodhatunk ! Gartulálunk az  eredményeidhez!

Ezúton kívánok minden szakmai terület vezetőnek az elkövetkező esztendőre sok kitartást és hatalmas szakmai olvasótábort.

Köszönjük egész éves munkátokat!

u.i.

Nagy dobásra készülünk, fontos változtatásokat fogunk végrehajtani 2012-ben.Hamarosan beavatunk a részletekbe is!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.