Főoldal » A legjobb befektetés, ha önmagadba fektetsz be!

A legjobb befektetés, ha önmagadba fektetsz be!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az információ korában  a kapcsolatok átalakulnak és ezt az internet hozta, amely katonai fejlesztésként indult: az volt a lényege, hogy egy olyan számítógépes hálózatot létesítsenek, aminek nincs középpontja, tehát nem lehet megbénítani. Ez sikerült is, hiszen bárhol támadják, működőképes marad- ugyanis hálózati felépítésű.

A munkakapcsolatok  is egyfajta hálózathoz hasonlítanak. Eddig hierarchiában éltünk, felettünk és alattunk is voltak vezetők és beosztottak, és megvoltak a pontos szabályok. Ha a www.felsofokon.hu szakmai blogmagazinban körülnézel, egy hálózatban nézel körül, és a hálózatodnak alapvetően Te vagy a közepe. Egy sikerközösség felépítője vagy…

A hálózatban való munkálkodás  teljesen más gondolkodásmódot, teljesen más készségsort igényel: az lesz sikeres , aki önmotivált, önállóan tanuló és önmenedzselő ember. Mindháromban létfontosságú az önálló jelző, teljességgel elengedhetetlen.

Ha valaki más motivációja kell ahhoz, hogy lépni tudj,akkor nem lehetsz szabad ember. Hiszen amíg ő akar , ad neked motivációt, amikor meg elveszi , tehetetlenül összeroskadsz. Ha Te képtelen vagy arra, hogy kitűzz egy célt és elindulj, akkor hogyan leszel szabad ember? Motiváció nélkül nem tudsz működni. Itt alapjaiban csak önmagadtól függsz, tiéd minden felelősség.

Motiváltak és céltudatosak voltak a blogger versenyre jelentkező társaink, akik április 1. és május 31. között számos cikkel ajándékozták meg a magazin olvasóit. Látogatottság-növelő hatása pedig 2 ötezres csúcsnapot is eredményezett.

Kemény munka volt, köszönjük minden jelentkezőnek !

A szerkesztőség az alábbi díjakkal honorálja SZUPERBLOGGEREIT:

I.                   helyezett   Schmidt Valéria – 1 db iPad mini internet előfizetéssel 1 évre és saját imázsblog létrehozása 1 évig

Ezt a teljesítményt Vali 49 cikkel és 18 638 oldalletöltéssel érte el; Gratulálunk teljesítményedhez!

II.                helyezett  Kollát Gyula  1 db iPad mini internet előfizetéssel 1 évre és saját imázsblog létrehozása 1 évig

Gyula később csatlakozott a versenyzőkhöz, de 50 cikket írt ez alatt az idő alatt , amit 4700 –an olvastak; Gratulálunk Gyula!

III.             helyezett Eyn – 1 db iPad mini internet előfizetéssel 1 évre és saját imázsblog létrehozása 1 évig

Eyn kevesebb cikket írt – 11 –t – de ezeket 4513 –n töltötték le, like –olták és kommentelték; Köszönjük munkádat!

IV.            Dr Kiss István – Ando Anita – Szabó Ágnes teljesítménye alapján 1 -1 saját imázsblogot hozhat létre 1 év időtartamra;

Környezetvédelmi kampányunk is most ért véget, melyben az alábbi eredmények születtek:

Imázsblogot vezethetnek 1 évig a magazinban:

Gallicoop Zrt

Hankó Gergely

Mészáros András

Garay Klára

Kincses-Demeter Mónika

Joó Szilvia

Akik most nem nyertek, azok se csüggedjenek, mert hamarosan indul a következő kampány! Június közepéig jövök a részletekkel!

Faragóné Hajdok Ilona főszerkesztő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.