Főoldal » Az MLSZ felhívása

Az MLSZ felhívása

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

“A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége Albert Flórián emlékének szenteli a Magyarország-Liechtenstein válogatott mérkőzést, amely november 11-én 18 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban. Annak érdekében, hogy minél többen emlékezhessenek közösen a magyar labdarúgás egyetlen aranylabdására, a találkozóra ingyen adjuk a belépőket, amelyeket az ország IBUSZ irodáiban lehet átvenni, illetve lefoglalni.

Kérjük, hogy a stadionba igyekvő szurkolók a péntek esti csúcsforgalom, valamint a nagy érdeklődés miatt időben induljanak el, hiszen a biztonsági előírásokat ezen a mérkőzésen is be kell tartani, tehát a beléptetés a kapuknál a szokott módon zajlik majd. A stadionba gyalogosan a Dózsa György útról és a Stefánia útról lehet bejutni. Akik rendelkeznek gépkocsi belépővel is, az Ifjúság úti kapun hajthatnak be, ahová csak a Stefánia útról kanyarodhatnak be, a Kerepesi út felől nem.

Várhatóan sokan hoznak magukkal gyertyát, amelynek meggyújtásával adóznának Albert Flórián emlékének. Ezért a stadion négy jól látható és megközelíthető pontján emlékhelyeket létesítünk, és kérjük a szurkolókat, hogy a gyertyákat ne vigyék fel a lelátókra, hanem itt helyezzék el. A találkozó előtt nem kapcsoljuk ki a reflektorokat, a csapatok kivonulását megelőzően viszont egy csaknem ötperces filmmel idézzük fel az eredményjelzőn Albert Flórián pályafutásának legemlékezetesebb pillanatait, majd a himnuszok és a térfélválasztás után egyperces gyászszünettel tisztelgünk közösen a legendás középcsatár emléke előtt.

Magyar Labdarúgó Szövetség”

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.