Főoldal » Bloggereknek

Bloggereknek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Változások lekövetése az új rendszerben: Javaslom a profil beállításnál a blog leírásának meghatározását, valamint a mottó megadását. Ennek nagy jelentősége van keresőoptimalizálás szempontjából.

  • Javasolt lenne a blog fejléc képet úgy alakítani, hogy a fehéren rákerülő szöveg olvasható legyen, vagy ez ki is kapcsolható, de nem szerencsés keresőoptimalizálási okokból.
  • Kérem, hogy a szakmai profilját újból töltse ki mindenki.

( Ennek beállítását a legfelső sorban a nevedre kattintva találod meg a lenyíló adminisztrációs ablakban )

Fontos továbbá a cikkekhez beállítani mintegy 4 db szabadszavas címkét is, ami alapján a hirdezésszervezőnk a cikk végére hirdetéseket tud kihelyezni. Hamarosan elkészülünk azzal a modullal ,amivel ezek bevételének alakulását is lehet majd követni.

Blogposztok végén már a kapcsolódó cikkeket is ki lehet helyezni, csak el kell kezdeni irni a kulcsszavakat, és beírás közben felajánlja a lehetőségeket, amire csak rá kell klikkelni.

Kommentelésnél autómatikusan levelet küld a rendszer a hozzászólásról, de nem publikálódik a tartalom csak ha a szerző ezt jóváhagyja, akár szerkesztheti is ezt megelőzően.

A kommenteknek nagy jelentősége van a cikkek látogatottságában, ugyanis “frissen tartják” a cikkeket, ami segíti a keresőoptimalizáltságot. És ez alapján lesz meghatározva a szakavatottság is a jövőben, hogy ki milyen minöségű, és mennyiségű hozzászólást ír.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.