Főoldal » Csak az a miénk, amit oda tudunk adni…

Csak az a miénk, amit oda tudunk adni…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mi az, amit a Felsőfokon.hu szakmai bloggerei, szerkesztősége és csapata adni tud ?… a legjobb szakmai tudását, idejét, energiáját, jókedvét…és mindezt önzetlenül. Egyfajta küldetést teljesítünk ebben a felfordult világban.

Tavaly május 30 –tól mérjük az új rendszerben a látogatók számát  a Google Analytics-sal. A tavaly májusi napi átlag 600 látogatóról mára 2400-ra nőtt a látogatók száma,ezalatt   a közel egy év alatt 400.000 -n olvasták a szakmai magazint, regisztrált felhasználók közel 2000 kommentet irtak a szakmai blogbejegyzésekhez, miközben az olvasók több mint 1 millió oldalt néztek meg. Általában a főoldalra kattintanak a legtöbben, ezt követi a szakágak és a szakmai területek főoldala. A legtöbbet olvasott cikkek ezután jönnek a találati listában.

Kik állnak a számok mögött?

Június hónapban Budapest kampányfilm-et ( Mérnök és műszaki blog) olvasták a legtöbben, 290 oldalmegtekintéssel. Utána még hónapokig vezette a toplistát.

Júliusban a New York közúti közlekedése ( video bejegyzés, Mérnök és műszaki blog) állt az élen 644 oldalmegtekintéssel.

Augusztusban , sőt augusztustól a mai napig, Ilyen lesz a Windows 8 ( Farkasb blog, 2011.07.29) vezet , messze a megelőzve sokszor a főoldal látogatottságát is.

Szeptemberben is az aktuális téma vezetett :

Októberben az Ismerd meg személyiségedet 2. rész ( Személyiségépítés blog, 2011.10.19) 611 –n olvasták.

November hónapban a Kisbolygó repül el a Föld mellett november  8-án               (Csillagok,bolygók, aszteroidák blog, 2011.11.02) cikk volt a leg – figyelemfelkeltőbb.

December hónap aktualitása a Karácsony és a karácsonyfa szimbolikája ( Kovács Krisztina blogja ) című bejegyzés volt, amit  377 –n tekintettek meg.

Februárban a Február 2. medve monda ( Jeles ünnepek, zöld napok blog, 2012.01.24) vonzott sok látogatót.

Márciusban a Madarak a bőrön ( Ornitológia blog , 2012.02.12 ) cikket olvasták  898-n.

Áprilisban élre tört a Titanic története ( Dr Szőnyi Gergely blogja, 2011. 01.09)  eddig 800 megtekintéssel.

Ami ennél is  többet ér, az a szerkesztők elkötelezettsége, akik szabadidejüket tudásuk mélyítésével és a tudásuk megosztásával töltik.Sokak örömére teszik mindezt,  a tanulni vágyók, fejlődni akarók örömére! 

Az aktivítást pontokkal mérjük, ami az év második félévben kerül feltüntetésre a szakmai profilokon. A mérést már megkeztük, 50 szakértő pontot ér egy-egy blogposzt. A kommentek adása,  megválaszolása és  a szakmai profil kitöltése is pontokkal jár. Részletek itt.

A főoldal jobb oldalán található Legnépszerűbb blogok rangsora a kommentek száma alapján frissül,  egy komment 10 pontot ér, ha szakmai! 

Hogy hogyan lehet növelni a kommentek számát blogodban, arról a jövőheti blogbejegyzésemben olvashattok! Javaslataitokat kíváncsian várom kommentként :)

Faragóné Hajdok Ilona főszerkesztő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.