Főoldal » Egyetem Felsőfokon

Egyetem Felsőfokon

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kedves Olvasó !

3 év tel el azóta, hogy a Főszerkesztőség nekilátott az első szakmai bloggerei toborzásának.Az elmúlt 3 évben megtett út nem volt egyenes, girbe-gurba, göröngyös, szakadékokkal és bukkanókkal teli volt.Vajon melyik út lett/lehetett volna előnyösebb a sok közül?Ha a Főszerkesztőség tüzön-vizen keresztül lenyomja a bloggerek torkán az akaratát?Vagy ha a bloggerekkel, olvasókkal, valamint a piaci szereplőkkel együttműködve hagyjuk a közösséget fejlődni?Ha erőltetjük a személyes találkozókra alapuló rendezvényeket?Ha jutalmazzuk a nem-teljesítést vagy ha nem jutalmazzuk?

Tettünk így is, tettünk úgy is.

A nehézségek, a megingások ellenére egyedülálló dolgot sikerült elérnünk : a semmiből létrehoztunk egy olyan bloggerközösséget, ami lelkes,motivált bloggerek százainak mutatta meg, hogy van élet és karrier a billentyűzeten és képernyőn túl, igenis hozzá lehet járulni tehetséges szakértők karriereihez, kapcsolatrendszerének megerősítéséhez, hiánypótló publikációs lehetőséget lehet teremteni nekik, fontos társadalmi kérdések fórumává lehet tenni, s lehet médiává formálni az állítólag “amatőr” bloggerek erőfeszítéseit.

A rengeteg élmény, tapasztalat, visszajelzés,a velünk szemben támasztott igények valamint korunk internetének forradalma, a világ összezsugorodása, a tudás hozzáférhetővé válása új utakat jelöl ki közösségünk további fejlődése számára.

Ezúton jelezzük minden kedves olvasónk, regisztráltunk, szerkesztőnk,és partnerünk felé, hogy a Főszerkesztőség meghozta stratégiai döntését : a szakmai bloggerközösség mellett nemzetközi szintű tudásközponttá válunk.

Mindehhez várjuk minden olyan szakértő jelentkezését, aki hajlandó velünk világpiaci vizekre evezni,s érez magában késztetést arra, hogy csapatunkkal felépítsen egy online egyetemet.Olyan szakértőket várunk, akik tudásukat egymásra épülő modulok formájában angolul és más nyelveken is képes hozzáférhetővé tenni.

A jelentkezéseket és az érdeklődőket a szerkesztoseg@felsofokon.hu-ra várjuk.

Nem ígérhetünk mást, csak vért, verítéket és könnyeket, utána pedig a világpiac meghódítását.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.