Főoldal » Felsofokon.hu helyzetjelentés 2014.05.09

Felsofokon.hu helyzetjelentés 2014.05.09

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sziasztok!

Az oldal jelenleg élesben is üzemel, de a főmenü és a láblécben található menü a háttérben folyó munka miatt sérült és így elérhetetlen.

Hasonlós sorsra jutott több szerkesztéshez szükséges gomb is, de alapvetően a blog oldalról és jobboldali szerkesztői menüből minden funkció elérhető.

Az oldalon belüli navigáció eddig sem volt tökéletes, most ez a menü eltűnésével még nehezebbé vált. Az oldal fejlécének közepén található kereső segítségével az egész portál tartalmai között kereshettek, ami részben ad megoldást.

(megjegyzés: a módosítások a következő területeket fogják érinteni – oldal sebessége, oldalak közötti navigáció, egyszerűsített funkciók egy stabil alap biztosításához és a fejlesztések előkészítéséhez)

A következő napokban több apróbb változás is várható, amikről a végeleges forma elérésekor fogunk nektek részletesen beszámolni, addig is hozzuk ki a maximumot a jelenlegi állapotból.

Szinten tartáshoz a jelenlegi keretek között is elegendő erőforrásunk van. A statisztikai adatok is azt mutatják, hogy az oldal a tavalyi évi visszaeséséhez képest újra szárnyal és stabilan tudja hozni a látogatottsági adatokat.

Ez mind bizalomra ad okot, így a nagyobb célok elérését (online oktatás) is ki lehet tűzni. A kereteink bővítésére szolgál a jelenlegi átalakítás, ami lehetőséget ad egy nagyobb ütemű növekedéshez.

Ismét van miről írnunk, és írni is fogunk. Tegyétek ti is ezt, hogy az elképzeléseink beteljesedhessenek.

Üdvözlettel:
Főszerkesztőség

Kép forrása: http://blogs.webdunia.net/wp-content/uploads/2013/05/drupal-7-300×296.jpg

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.