Főoldal » Goldenblog

Goldenblog

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Elindult Magyarország legnagyobb blogversenye, a Goldenblog. Nevezni június 23-tól augusztus 9-ig lehet, a szavazás augusztus 20-án kezdődik és szeptember 6-án zárul. Eredményhirdetés: szeptember 7-étől, díjátadó szeptember 2. hetében. A nevezés 2 legfontosabb feltétele, hogy a blog 2012. március 1. előtt indult, és 2012-ben legalább 5 bejegyzés van benne. A Felsőfokon.hu szakmai blogjait a Szakértői blogok kategóriában javaslom nevezni.

Miért jó benevezni a blogodat?

  1. Sok új olvasót szerezhetsz.
  2. Több link mutat a blogodra.
  3. Értékes nyereményekért versenyezhetsz.
  4. Ha a zsűri felfigyel rád, akkor szakmai elismertséget szerezhetsz.
  5. Ha az első 10-be kerülsz, akár a szakmai zsűrinél, akár a közönségszavazáson, akkor nem csak a verseny alatt nőhet a látogatottságod. Egészen a következő Goldenblog versenyig (1 évig) sok új látogatód lesz, és ha kellően színvonalas cikkeket írsz (ami egy Goldenblog-versenyzőtől el is várható, de ugyanúgy elvárható Magyarország legnagyobb szakmai blogmagazinjának bloggerétől is), akkor ezek az új olvasók meg is maradnak. Minél nagyobb az olvasótáborod, annál nagyobb ismertséget és elismertséget szerezhetsz, és annál többet tanulhatsz a hozzászólásaikból. Így szakmailag is fejlődhetsz.

Mit tehetsz, hogy az élre kerülj?

  1. Írj színvonalas cikkeket!
  2. Reklámozd ezt a versenyt, oszd meg a nevezésed tényét a Facebook oldaladon, más közösségi oldalakon, a szakmai blogodban, és mondd el minél több ismerősödnek, hogy neveztél és szavazzanak rád!
  3. Írj minél többet, hogy több olvasód legyen, és a cikkeidet is tedd közzé a már felsorolt helyeken.

Mit tehetsz, ha nem jutottál az első 10-be?

Ezt a versenyt minden évben megrendezik. Ne add fel! Nevezz jövőre is!

Forrás és további tudnivalók: http://goldenblog.hu/goldenblog/verseny_menete.aspx

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?