Főoldal » Háromszáz piros esernyővel dobogtatják meg a Váci utca szívét

Háromszáz piros esernyővel dobogtatják meg a Váci utca szívét

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

BUDAPEST, 2014. FEBRUÁR 12. – Háromszáz piros esernyőt osztanak szét február 14-én az ötödik kerületi Március 15. téren. Így akarják megdobogtatni Bálint-napján a Váci utca szívét. Az esernyőket a magasba emelve, kinyitva majd becsukva imitálják a szerelmes szívdobbanást. Aki szeretne a részese lenni a Valentin-napi flashmobnak, azt február 14-én várják a Március 15. téren 15 órakor. A villámcsődület mellett „szerelemvonat” és élő videó-képeslapküldés is várja majd a szerelmeseket a Váci utcában.
Aki egy igazán emlékezetes hétvégét szeretne, annak érdemes lesz kilátogatnia a Váci Utcába február 13-16. között, ahol számos meglepetéssel találkozhat. Küldhetünk kreatív videó-képeslapot egy mini stúdióból, részt vehetünk egy Valnetin-napi flashmobon, de akár felülhetünk a „szerelemvonatra” is, vagy megnézhetjük, hogyan burkolózik piros szívbe a város egykori főutcája Bálint-napján.
Világszerte közel 1 milliárdnyi képeslap indul útjára ezen a napon és ezzel a Valentin-nap a második legnagyobb képeslapküldő ünnepünk, a karácsony után. Most elsőször azonban egy extravagáns videó-képeslappal is meglephetjük szeretteinket a Váci Utcában.

Egy Valentin-napi mini stúdióból ugyanis most bárki küldhet egy 30 másodperces videóüzenetet, amely azonnal felkerül a Váci Utca Youtube oldalára. A szerelmi stúdiót a Váci utcán, a Philanthia üzlet előtt lehet majd megtalálni, ahol wifi csatlakozás is segíti az azonnali üzenetküldést kedvesünk számára.

A „szerelemvonatra” február 14-én délben szállhatunk fel először, amely a Kristóf téri dekorált buszmegállóból indul és oda is érkezik vissza. A fő attrakciók természetesen Valentin-napon lesznek. A szerelmesek napján ugyanis a videó-képeslapküldés és a „szerelemvonat” mellett piros szív dekoráció is borítja majd a Váci utcát.

Aki nem szeretne lemaradni a különleges Váci utca eseményekről, annak érdemes figyelni a www.facebook.com/vaciutcanegyed és a www.vaciutcanegyed.hu oldalakat, ahol a Valentin-napi eseményekről és a flashmob részleteiről is tájékozódhat.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.