Főoldal » Hívd meg barátaidat a Felsőfokon.hu szakmai közösségébe!

Hívd meg barátaidat a Felsőfokon.hu szakmai közösségébe!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A nemrég befejeződött első kampányunk sikerén felbuzdulva egyből új kampányt indítunk. Most a közösség növelését tűztük ki célul, ami annyit jelent, hogy a ti segítségetek kérjük, hogy új olvasókat és/vagy bloggereket találjunk. A legügyesebb ajánlók értékes jutalomban részesülnek majd. Hogyan hívhatod meg barátaidat, ismerőseidet, szaktársaidat?

Hogyan kell meghívni az ismerőseimet?

[token node title-raw]

Első lépésben be kell jelentkezned. Ha ez megtörtént, akkor a saját szakmai profilodat fogof látni. (a profil oldal, akkor lehet csak teljes, ha kitöltöd az összes szakmai adatot, blogot indítasz és követsz más bloggereket vagy szakágakat, szakterületeket). A képen az én profilom látható pár plusz menüponttal, de ez senkit se zavarjon meg. A lényeg a kiemlt invitations menüpont. Itt tudjátok meghívni az ismerőseiteket. Kattintás után ezt kell látnotok:

[token node title-raw]

Itt több lehetőséged is van:

  1. Első fül: azoknak a listája, akiket meghívtál és regsztráltak is
  2. Második fül: azok a meghívott barátaid, akik még nem regisztráltak
  3. Harmadik fül: azok listája, akik 30 nap alatt nem regisztráltak
  4. Negyedik fül: új barátok meghívása

A bártok meghívásánál az első szövegmezőbe vihetitek fel az email címeket. Ha többet szeretnétek, akkor enter leütésével külön sorba vagy szóköz használatával folyamatosan tehetitek meg. A következő mezőben a levél tárgyát láthatjátok – ezt szabadon megváltoztathatjátok. Míg ezt követi a fix szövegrész, amit csak az adminisztrátorok (főszerkesztőség) módosíthat. Végül személyes üzenet blokkot is írhattok, hogy a meghívottjaitok minél nagyobb számban csatlakozzanak a szakmai közösségünkhöz.

[token node title-raw]

Ennyire egyszerű.

Most már csak meg kell hívnod a barátaidat és egyből részt is veszel a játékban.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.