Főoldal » Hol nézzek utána?

Hol nézzek utána?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nem értesz valamit? Lila köd van a fejedben? Kérdéseidre nem találsz választ? A Google sem? Nem tudod, kihez fordulj? Hiába nézegeted az internetes fórumokat? A Wikipédiában sem írták még meg azt a cikket, amelyik Neked kell? Van megoldás!

Hol nézzek utána? Ez a kérdés sok ember életét megkeseríti, pedig egyszerű a válasz:

Felsőfokon.hu A Szakmai Blogmagazin

Ebben a blogmagazinban 17 területen 280 blogger publikál. Valamelyikünk biztosan tud válaszolni a kérdésedre! Talán már itt is van a válasz egy blogbejegyzésben. Ha még nincs, akkor majd itt lesz. Ha látsz egy hasonló bejegyzést, írhatsz hozzá megjegyzést, kérdezhetsz a szerzőtől. Ezzel a mi szakmai fejlődésünket is segíted, és Te is jól jársz, mert megkapod a választ.

Egy internetes keresőbe nagyon pontosan kell beírni a kérdést, hogy ne kapj a témától eltérő találatokat. (Pl. ha a sün, mint védett állat érdekel, akkor hiába írod be a keresőbe, az első helyen nem állatként szerepel, hanem rendőrségi alakzatként. Lásd a mellékletben.) Mi emberek vagyunk, nem szoftverek, ezért akkor is megértjük a kérdést, ha nem túl szakszerű.

Egy fórumon sokféle vélemény közül kell kiválasztani a legjobbat, és nagyon valószínű, hogy a válaszadók nagy része nem szakértő a témában. Nálunk minden szakterületen a témához értő emberek írnak blogot, bízhatsz a véleményükben.

Egy szakkönyvben vagy egy internetes lexikonban nincs mindenről szócikk, és kérdezni sem lehet. A szócikkek statikusak, a megírás után már nem változnak. Nálunk mindig aktuális információhoz jutsz, és van kitől kérdezni.

Regisztrálj, hogy válaszolhassunk kérdéseidre! Ha tudsz olyat, amit mi még nem, akkor indíts blogot és írd meg, hogy mi is megtudjuk! Így elérhetjük, hogy a “Hol nézzek utána” egy egyszerű kérdés legyen. A válasz: Felsőfokon.hu A Szakmai Blogmagazin.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.