Főoldal » Hónapokig nem volt fűtésem, de ez igazán csak télen kezdett el zavarni

Hónapokig nem volt fűtésem, de ez igazán csak télen kezdett el zavarni

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Sára története egy tanulságos történet. Ő sikeresen megtalálta a számára tökéletes garzon lakást, kicsi volt, egy főre tökéletes, gépesített és modern. Nyáron költözött be, hatalmas melegben, ugye ekkor nem igazán használja senki sem a fűtést vagy tévedek? Az történt, hogy a felújításkor a szerelők valamit rossz helyre kötöttek és a cirkó nem üzemelt. A részletekért olvasd el Sára írását.

Sára az albérlet kereséshez nem minket választott, mert akkor még nem voltunk jelen a piacon. DE te miért várnád meg, hogy 60 emberrel kelljen minden albérletért küzdened? Regisztrálj most és legyél te az első: HÍD ALATT

Teljes cikk itt érhető el: Hónapokig nem volt fűtésem, de ez igazán csak télen kezdett el zavarni

Kép forrása: 1

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?