Főoldal » Indul a „Felsőfokon” sajtókártya projekt

Indul a „Felsőfokon” sajtókártya projekt

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Széles Gábor nem érti, hogy miért nem fogy a Magyar Hírlap. Nekem azért vannak sejtéseim…Az online újságírás és az online média megkerülhetetlen tényezőjévé vált a mindennapjainknak. A Felsofokon.hu szakmai blogmagazin pedig a legelső ma Magyarországon akár a blogbejegyzések számát – 9990-akár az aktív bloggerek számát – kb.500 –nézzük.

 Karácsonyi cikkemben – https://www.felsofokon.hu/felsofokon-blog/2012/12/24/karacsonyi-udvozlet-felsofokon -már utaltam a címben szereplő sajtókártyára. Jelentem, a projekt indulásra kész!

A sajtókártyát meg tudod rendelni az alábbi linkre kattintva:

https://docs.google.com/forms/d/1o6jEZKXrKwKXycBCsNqCS767Pu4bmN_ViiXpRqtNv48/viewform

A karácsonyi cikkben arany,-ezüst,-és bronzkártya minősíti a szakmai bloggert. A beérkezett javaslatokat is figyelembe véve a titulus, amit a főszerkesztőség ad, az alábbi lenne:

1) FF szakmai bloggere -ez lenne az alap, mindenki ezt kapja

2)FF véleményformáló bloggere- ez felel meg a bronz kártyának

3) FF véleményvezér bloggere – ez felel meg az ezüst kártyának

4) FF nagykövete – ez pedig az aranykártyának

Az igazolvány nagyon hasznos, feltéve, ha szorgalmasan visszük magunkkal mindenhová. Ilyenkor jön az a kérdés, hogy mégis mit (és hogyan) csináljuk a belépésnél, hogy bejuthassunk.

 Legyél határozott!

Először is azt kell tudnod, hogy miért is akarsz az adott helyre bejutni, fotózás, vagy interjú vagy tudósítás miatt, határozott legyél. Mindig tudjad,kihez jöttél,ki intézte a sajtóakkreditációt,ki a szervezők részéről a kapcsolattartó a sajtó felé.

 Legyen mögötted egy médium!

Fontos, hogy amikor megkérdeznek, akkor tudj mondani egy sajtóorgánumot(Felsofokon.hu általad szerkesztett magazinja), aminek a tudósítójaként jöttél.

A nagyobb eseményekre (pl. a koncertekre és nemzetközi eseményekre) érdemes akkreditációt kérned (jó előre jelezned a szervezőknek részvételi szándékodat), és akkor nem lehet gond belőle. Persze előfordul, hogy a szervezők és a biztonsági cég más névsort kap kézhez. Ekkor jön jól, ha nálad van a visszaigazolás, és fejből mondod, kivel tárgyaltad meg a tiszteletjegyet vagy a sajtóbelépőt. Az akkreditált helyeknél általában a belépésért utólag egy publikált cikket is kérnek. De ha ők nem is, mi feltétlenül kérnénk cikket, bejegyzést, fotót arról, hogy hol jártál és mire használtad a Felsőfokon-s sajtókártyádat!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.