Főoldal » Ingyenjeggyel az Arénában

Ingyenjeggyel az Arénában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Veszprém külvárosának és talán az egész város kulturális életének központja a néhány éve átadott Veszprém Aréna. Nagy öröm volt nekem, hogy tegnap este eljuthattam egy Neoton-koncertre az Arénában.

A koncert ugyan fél órás csúszással kezdődött (20:00-ra hirdették és 20:30-kor kezdtek zenélni), de ez már megszokott jelenség Magyarországon, és semmit nem vont le a koncert élvezetéből. A Neoton Família tagjai ugyan nem ma kezdték a pályát, de még ma is fiatalos lendülettel énekelnek, zenélnek és még mindig igazi koncerthangulatot tudnak teremteni. És az ünnepre való tekintettel még csokoládé Mikulásokat is dobáltak a közönségnek. :)

A koncerten hallhattunk régebbi és újabb dalokat, és 2 olyan dalt is volt szerencsénk hallani, amit még soha sehol nem játszottak koncerten. De természetesen a régi, nagy slágerek is elhangzottak: 220 felett, Robinson, Don Quijote (remélem jól írtam le), Santa Maria, Nyár van, Ha szombat este táncol, stb. Néha még össze is fűzték egymással a dalokat: külön felkonferálás és mindenféle átmenet nélkül átsiklottak egyik slágerről a másikra, pl. érdekes volt, hogy a Szép nyári nap című daltól másik 2 dalon keresztül egy hirtelen évszakváltással eljutottak a Ha elmúlik karácsony… című slágerig. :)

A koncert végén még vissza is tapsolta a közönség a zenekart 2 dal erejéig, és élményekkel feltöltődve mentünk haza. Szívesen elmennék máskor is a Veszprém Arénába.

Kép forrása és objektív tudósítás a koncertről: https://www.felsofokon.hu/programajanlo-felsofokon/2012/12/03/a-telapo-elhozza-a-neoton-familia-sztarjait

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.