Főoldal » Internetes pénzkeresés – kattintás alapú hirdetések

Internetes pénzkeresés – kattintás alapú hirdetések

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A mai bejegyzés tárgya egy olyan internetes pénzkereseti lehetőség, ami szinte a legkézenfekvőbb egy szakmai blogban és általában elsőként ajánlják nekünk. Ez pedig a kattintás alapú hirdetés kirakása a blogodba.  Amiről ma szó lesz ez is ezek közé tartozik.  Többféle cég van, akikkel együtt lehet működni, azonban a legtöbbjük számos hátránnyal rendelkezik:

  • Ahhoz hogy megkapd a kódot, fejlett, értékes, jól bejáratott bloggal kell, hogy rendelkezz és nehéz megfelelni a feltételeiknek, van, amelyiknél saját (Felsofokonon kívüli) bloggal is kell, hogy rendelkezz.
  • Nagyon keveset fizetnek egy kattintásért (5-15 Ft/kattintás)
  • Csalnak, nem számolják el az összes kattintást, ami ténylegesen történt.
  •  
  • Az amit én ma ajánlok, ezekkel a negatív tulajdonságokkal szerencsére nem rendelkezik. Amiről szó van az a következő oldalon megtekinthető>>

Előnye, hogy jól fizet: 20 Ft-ot egy kattintásért. Mielőtt azonban bárkinek eszébe jut, hogy lehet-e vele csalni a válaszom: Nem. Egy IP címről csak egyszer írja jóvá a 20 Ft-ot. 10.000 Ft-tól van kifizetési lehetőség, amelyet számla ellenében átutalással teljesítenek is. 

 Hogyan működik? A regisztrációtól a bevételedig

A dolog nagyon egyszerűen működik. Be kell regisztrálnod a fenti linken található oldalra, majd be kell jelölni az egyik menüpontban, hogy milyen témájú hirdetéseket engedélyezel. Én mindet bejelöltem, mert nagyon látványos és érdekes hirdetéseket is szoktak megjeleníteni minden témában. Meg kell adni továbbá a hirdetési bannerek (hirdetési felületek, egységek) méreteit is. Szerencsére az oldal ebben segítséget nyújt a leglaikusabbaknak is a témában, mert ajánl bizonyos méreteket, amik általában a legtöbb oldalra jók. Ezután kapsz automatikusan tőlük egy kódot. Ez az általad beállított banner kódja.  Ezt a kódot el kell küldened az oldalunk infósának és ő beilleszti. Ezután már csak annyi dolgod van, hogy belépsz a fenti oldalon és megnézed mennyi bevételed lett az adott időszakban. Folyamatosan nyomon tudod követni.

Ami ebben a nagyszerű, hogy teljesen ingyenes a regisztráció, nem kell fizetned előre semmit és utólag sem.

Automatikus és egyszerű

Csak egyetlen alkalommal szükséges a rendszer által biztosított kódot beilleszteni, és a hirdetések megállás nélkül jelennek meg a blogodban. Ezután folyamatosan hozza a bevételt. Ami még jó benne, hogy egy hirdetési felületen a hirdetések váltogatják egymást, így négyszeres a kattintások valószínűsége is.

Honnan lehetsz biztos abban, hogy jól mérik a kattintásokat?

Mivel adnak egy online statisztikai kimutatást, ezért azonnal láthatod, hogy mikor, hány kattintás történt. Letesztelheted, hogy egyet kattintasz valamelyik hirdetésre, és egyenleged megnő az admin felületen is láthatóan.

Mivel hirdető partnereiket védik a rosszindulatú kattintásoktól, ezért beillesztettek egy kattintás-védelmi funkciót rendszerükbe, azaz egy IP címről egyidejűleg több kattintást észlelve a Netadclick.com rendszere csak egy kattintást számol el.

Van partnerprogramjuk is, amit az oldalon meg is lehet tekinteni részletesen.

Hogyan kapod meg a kattintási díjakat?

Az oldal folyamatosan méri a honlapodon/blogodon történt kattintásokat, így az aktuális egyenleged bármikor megnézheted.

A kattintási díjakat minimum10 000 Ftelérésekor, számla ellenében átutalással teljesítik. A számlázáshoz szükséges adatok megtalálhatóak részletesen a honlapjukon.

A kifizetést a kikérést követő 30 napon belül teljesítik (Fontos: be kell hozzájuk érkeznie a számlának és utána tudnak kifizetni).

A többi részletet megtaláljátok a fent linkelt weboldalon.

Akkor most jöjjön a feketeleves, azaz a rideg valóság. Mielőtt bárki is azt gondolja, hogy ezzel a módszerrel majd havi megélhetést megkeres, az súlyosan téved. Legalábbis ez igen ritka. A 10.000 Ft is nehezen jön össze, talán egy kis mellékesnek ha mondható. A kattintások aránya ugyanis igen csekély. Pontos adatokat nem lehet mondani, mert ez egyénenként teljesen változó. Minél többször írsz cikket, minél több olvasód van, annál több esély van, hogy valamelyik olvasó majd rákattint a hirdetésekre. Azonban ma már annyi hirdetés fut az oldalakon, hogy az emberek tudat alatt is passzívk lettek ezekkel kapcsolatban. 

Félreértés ne essék, ez nem lebeszélés a részemről, mert még mindig ez az egyik legjobb ingyenes pénzkereseti lehetőség a neten, csak gondoltam jobb tisztázni, hogy mi várható el tőle reálisan.

Ugyanakkor szívesen és kíváncsian fogadom az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat! Osszátok meg velem és az érdeklődő olvasókkal a véleményeteket!

Vezérkép 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.