Főoldal » Karrier csapat

Karrier csapat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kovács Anita (a projektvezér) első diplomáját 2005-ben testnevelés szakos tanárként szerezte, jelenleg pedig a közgazdász tanulmányai befejezésére készül. A fentiekből és a munkaerőpiacon eltöltött több éves tapasztalatábólból kifolyólag széles látókörrel rendelkezik, reális képe van a társadalmunkat érintő frissdiplomás munkanélküliség helyzetéről és a “kapunyitási pánik” jelenségéről.

Walter Tamás (a specialista) az Egyházi Egyetemek Karrier Irodájának vezetője immár 3 éve. Munkájával kiemelt célja, hogy olyan munkahelyet segítsen találni a hallgatóknak, ami szaktudásukon túl az érdeklődésüknek is teljesen megfelel. Véleménye szerint munkahelyét mindenkinek az életpályájába kell tudnia beilleszteni .Ezért tartja kiemelten fontosnak, az életpálya tervezést.

Velez Csaba (a lélekszakértő) diplomás pszichológusként, jelenleg két éves szakpszichológus képzést folytat. Pályája során fejvadászként, és munkaerő közvetítőként gyakran találkozott a „kapunyitási pánik” jelenségével A pályakezdőknek kiemelten nagy szüksége van szakemberek segítségére tapasztalatai szerint. Véleménye, hogy karrier-tanácsadás nélkül manapság valódi karriert építeni és életpályát tervezni nem lehet.

Tőzsér Máté (a kommunikátor) a Felsőfokon a hallgatókért Non-Profit Kft. kommunikációs vezetője. A szervezet által üzemeltetett www.felsofokon.hu portál egyik megálmodója. A Felsőfokon Non-Profit Kft.-vel elkötelezetten a hallgatókért dolgozik már több éve. Hisz benne, hogy egy jól felépített és a hallgatók felé megfelelően kommunikált online tudásbázissal rengeteget lehet tenni a kapunyitási pánik jelenségének mérséklése ügyében.

Sverteczki Kornél (az IT szakember) a Műegyetem telematika szakán végzett, 2006 óta a Felsőfokon a hallgatókért Közhasznú Non-Profit Kft. informatikai fejlesztési vezetője. Kiemelt feladatának tekinti a karrierkapszula projekt kapcsán az ország karrierirodáival történő együttműködést. Ennek keretében a társaság térítés mentesen ajánlott fel az irodáknak honlapfejlesztést.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.