Főoldal » Kellemes Karácsonyt Felsőfokon!

Kellemes Karácsonyt Felsőfokon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Minden évben a karácsonyi időszak az a nyugodt időszak,amikor a hétköznapi bozótharcból a távolabbi perspektívák dombjaira felemelkedve tud a Főszerkesztőség egy kicsit megpihenni,összegezni,és határozott jövőbeli célokat kitűzni.

Összegzésképpen elmondhatjuk a 2013-as évről,hogy sikerült végrehajtani a nemzetközi piacokra lépéshez szükséges előzetes lépéseket, a partneri kör kialakítását,a piackutatásokat.Sikerült megtartani a bloggereket aktivitását,megjutalmaztuk a legszorgalmasabb bloggereket, teret nyitottunk több spin-off vállalkozásnak,amik mind-mind bloggereink javát és előrehaladását szolgálták.Megvetettük lábunkat a szárnyait bontogató magyar startup-kultúrában és intézményrendszerben.

A 2014-es év fő feladata az e-learning piacra való belépés lesz a felépült szakértői hálózat, valamint a kibővült üzleti partneri kör segítségével.Hajrá Felsőfokon, online képzésvilág, vigyázz, jövünk!

Ugyanakkor nem ígérhetünk senkinek sem mást, csak kemény munkát.

Ezúton kíván a Főszerkesztőség minden kedves bloggerének, olvasójának és partnerének Kellemes Ünnepeket és Boldog új Évet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.