Főoldal » Kire hallgatsz?- Felsőfokon.hu

Kire hallgatsz?- Felsőfokon.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kedves Szerkesztők !

Ismét túl vagyok egy nagyobb adag email megválaszolásán, és egy reprezentatív mennyiségű bloggerprobléma végighallgatásán és megoldásán, amelynek a tapasztalatait,összegzését,és végső üzenetét szeretném megosztani Veletek.

Nem véletlen a mai blogbejegyzésem címe.Kire hallgatsz  a Felsőfokon.hu-a szakmai blogmagazinnal kapcsolatban?

Innen a főszerkesztőségből szeretnénk felhívni a figyelmedet néhány nagyon értékes személyre,akikre hallgathatsz.Ők mind olyanok,akik több tucat bloggert bevonzottak már a rendszerbe, többszáz blogbejegyzést generáltak,és többszáz órát foglalkoztak az elmúlt évben a főszerkesztőség kiépülésével.

Amennyiben azt kérdezed,hogyan lehet nagyméretű szakmai területet felépíteni, hallgass Szolovi Róbertre, a turizmus szakmai terület főszerkesztőjére.

Ha a kérdésed, problémáid a szakmai terület szerkesztőinek koordinálásával kapcsolatos, hallgass Faragóné Hajdok Ilonára.

Amennyiben útmutatás kell,milyen online marketing stratégiákkal növelheted a látogatottságodat, hallgass Sipőcz Norbertre, az online-marketing csapatunk vezetőjére.

Ha technikai jellegű problémád van, Stift András szavára hallgass.Hogyan indítsd el a blogodat,hogyan mérd a látogatottságát, hogyan helyezd ki a hirdetéseket?Ezekben a kérdésekben a programozói csapat vezetője Andris, fordulj hozzá bizalommal.

Hogyan indulj nagy lendülettel az imázsblogok értékesítésének útjára?Hallgass Szabó Ildikóra, a turizmus szakterület egyik kiemelkedő szerkesztőjére.

Hogyan tudsz cégként együttműködni Velünk?Kérdezd bátran Csobota Kis Árpád vagy F.Óvári Edit véleményét!

Ne feledd, nagyon fontos a kérdés : Kire hallgatsz?

üdvözlettel :Felsőfokon – Főszerkesztőség

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.