Főoldal » Miért érdemes csatlakoznom szerzőként a felsofokon.hu csapatához?

Miért érdemes csatlakoznom szerzőként a felsofokon.hu csapatához?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A címben feltettük a millió dolláros kérdést. Miért jelentkezz hozzánk szerzőnek? Röviden: van szabadidőd, szeretsz írni és olvasni, tudod mi az az influencer és szeretnél azzá válni, szakmai fejlődés a célod … a lista kimeríthetetlen. Biztos neked is van olyan pont, ami megragadta a szemedet. Csatlakoznál hozzánk szerzőnek?

Miért jelentkezz?

 1. Szeretsz írni?
 2. Szeretnél a szakterületed véleményvezére lenne?
 3. Szeretnél visszajelzést kapni a munkádról?
 4. Szeretnél egy szakmai közösség részese lenni?
 5. Szeretnél fejlődni?
 6. Szeretnél sajtó eseményekre járni ingyen (majdnem ingyen, mert egy cikket azért elvárnak a rendezvényszervezők)?
 7. Szeretnél új dolgokat kipróbálni?
 8. Szeretnél te is beleszólni a felsofokon.hu alakulásába?
 9. Szeretnél részt venni a belső oktatási rendszerünkbe?
 10. Szeretnéd bővíteni a kapcsolaoti hálódat?

Nekünk a legfontosabb pont a 10-ből, az első. Szeress írni és akkor mi a többi pontban szereplő lehetőséget biztosítjuk számodra. Lehet még többet is, DE az már csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy lelkes, ügyes, határozott és hogy tudsz-e élni a lehetősségel. A jelentkezés menetéről lentebb olvashatsz.

Ha nálunk írsz a következőkre leszel jogosult:

 1. Regisztrált médiumként rendszeresen kapunk megkereséseket rendezvényszervezőktől, hogy látogassunk el egy rendezvényükre – természetesen ingyen – cserébe csak egy cikket várnak tőlünk. Ingyen járnál moziba és csak 1 filmkritikát várnak tőled cserébe? Szereted a helyszínről nézni a sporteseményeket? Igen. Mit szólnálhozzá, ha ezt ingyen tehetnéd? Az előbbi példák csak a jéghegy csúcsát jelentik. Szerkesztőink számára lehetővé tesszük, hogy szabadon válogassanak ezekből a lehetőségekből.
 2. Regisztrált médiumként rajtunk keresztül kiválthatod a DUE sajtókártyádat (a regisztráció és a kártya díja mindössze 7.900Ft / év), amellyel saját magad kereshetsz eseményket, ahova ingyen vagy nagy kedvezménnyel juthatsz be, szintén egy cikkért cserébe. Itt annyi a kikötés, hogy a nagyobb rendezvényekre is csak limitált kvótát kaphat egy médium például fesztiválokra, akkor azt főszerkesztőség pályázhatja csak meg és ő oszthatja vissza a sajtójegyeket az arra érdemes szerzők között.
 3. Olyan szakmai közösség részese lehetsz, akik szakmájukban kiemelkedőt alkotnak és még meg is írják az eredményeikt.
 4. Ingyenesen használhatod a rendszerünket, amely stabil Google helyezése miatt gyors ismeretséget, több éves múltja miatt hiteles referenciát biztosít. Ha sajár blogot/weboldalt indítasz, akkor minimum fél évre van szükséged, hogy a Google megtaláljon és szerepeltessen a találati listáiban. Mi megspóroljuk neked ezt az időt!
 5. Résztvehetsz a belős képzési rendszerünkben: megtanítjuk neked az oldal használatát, betekintést kapsz a közösségi média világába, megérted, hogy miért fontos a jó tartalom és hogy mi az a SEO vagy hogy milyen tartalmat érdemes írnod. Abban is segíthetünk, hogy megtaláld a megfelelő formátumot – videó, szöveg + kép, galéria stb. Szerzőink egymást támogatva válnak napról-napra egyre jobb íróvá és ezenk keresztül szakmájukban is. Nem tudod, hogy hogyan kezdj bele? Ebben is szívesen segítünk, csak regisztrálj és küldj nekünk egy emailt.
 6. Kapcsolati tőke. Hallottál már róla? Persze, DE használod is? Szükséged van egy könyvre, de nem akarod megvenni? Kérdezd meg, hogy kinek van meg? Keresel egy mentort, de nem tudod hogyan kellene? Kérj segítséget a közösségtől. Általában minden embert a világon el lehet érni 4 maximum 5 kapcsolódási ponton keresztül. Ezek csak kiragadott példák voltak, mert egyszerűen leírhatatlan, hogy miben segíthet még a felsofokon.hu szakmai közössége.
 7. Szereted, ha a magad ura vagy? Itt megkapod ezt a szabadságot. Sőt még magad is alakíthatod a rendszerünket. Ha van egy jó ölteted, akkor elmondhatod és ha a közösség úgy dönt, akkor meg is valósítjuk.

Ha tetszik, amiről az előbb írtunk, akkor nem maradt más hátra, mint hogy regisztrálj és elküld nekünk emailben a rövid bemutatkozásod.

A jelentkezés menete a következőképpen zajlik:

 1. Regisztrálj a felsofokon.hu oldalra (ha elfogadtuk a jelentkezésed, akkor azonnal tudunk neked jogosultságot adni az íráshoz)
 2. Írj nekünk egy email-t. Email címünk: foszerkeszto@felsofokon.hu és nyugodtan tedd cc-be a  sipocz.norbert@felsofokon.hu email címet.
 3. Az email tárgya legyen: Felsofokon.hu szerző jelentkezés
 4. A leveledben a következő kérdésekre válszolj: Mi motivál? Mit tudnál hozzáadni a csapat munkájához? Milyen területen írnál?
 5. Ha úgy érezzük, hogy te vagy a mi emberünk, akkor megkapod a jogosultságot és az első lépésekhez a segítséget.

Tetszik a lehetőség?

 • Igen? Akkor regisztrálj és küldj egy emailt.
 • Nem? Kérdésed van? Kérdezz bátran kommentben!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.