Főoldal » Miért kell megcsinálni a Mintablogger 7 pontját?- 2.pont

Miért kell megcsinálni a Mintablogger 7 pontját?- 2.pont

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2.pont: napi 1linkajánlást kiteszek a tanácsolt linkgyűjteményekbe, linkkatalógusokba

A többszáz blogger tapasztalatai szerint ez nem egy túl bonyolult, de mégis sokat támadott, nehezen kivitelezhetőnek tartott feladat a Mintablogger 7 pontja közül, ami megér néhány szót és ezt a blogbejegyzést.

A Felsőfokon.hu elmúlt 1 évének döbbenetes látogatottságnövekedése 3 forrásból származik, s erről Te is meggyőződhetsz Google-analytics-fiókodban a háromszínű tortában.A legtöbb látogatót a rendszer keresőoptimalizálása generálja, nagyjából a látogatóid 60%-át köszönheted annak, hogy a rendszer keresőoptimalizálása olyan szinten van, hogy ezért 2009-ben a Prima Primissima Junior tudomány kategória jelöltjei közé bekerült(lásd a csatolt képeket a galériában)

A látogatóid 10-15 %-a fog a közvetlen forgalomból származni, s a maradék 25-30%fog a linkkiajánlásokból, a blogodra mutató linkekből származni.

A linkkatalógusokról, a linkgyűjteményekről már valószínűleg korábban megkaptad a tananyagokat és az oktatóvideókat.Ha ez eddig nem történt meg, gyorsan szerezd be és sajátítsd el a Főszerkesztőség letölthető anyagaiból.

Hogy ez a feladat nehéz, és kitartást igényel?Hát persze! De mondd, ismersz olyan területét az életnek, ahol erőfeszítés és munka nélkül tudsz kiválóvá válni?

De mit profitálhatsz belőle?A Felsőfokon-szerkesztőinek 15%-a értesült a portálunkon rejlő lehetőségekről valamelyik linkkatalógus vagy linkgyűjtemény szerkesztőjeként.Kiváló bloggertoborzó eszköz tehát épülő szakmai blogmagazinod számára.

A látogatottságod növekedésében is kiemelkedő szerepe lesz az ingyen, bárki által használható linkkiajánlások rendszerének.Ráadásul ezt egyszer kell csak jól megcsinálnod,akárcsak épülő házad alapját, a többi munkát elvégzik a kereszthivatkozások és a keresőrobotok………

Tegyél ki hát napi 1 linkkiajánlást szakmai blogmagazinodról, s hamar meg fogod érezni ennek a látogatottságodra,szakmai ismertségedre gyakorolt hatását………

üdvözlettel : dr. Pálvölgyi Benedek

Főszerkesztőség

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.