Főoldal » Miért kell megcsinálni a Mintablogger 7 pontját?-5.pont

Miért kell megcsinálni a Mintablogger 7 pontját?-5.pont

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

5.pont : napi 1 levelezőlistát felderítek tudásközpontomban(egyetemem, főiskolám, munkahelyem)

Ne feledd, hogy amit kínál a Felsőfokon.hu-az jelenleg egyedülálló a magyar piacon.Na de hogyan tudod értesíteni erről szakmai sorstársaidat?Kulcsfontosságú, hogy hozzáférjél, rajta legyél szakmai közösséged összes levelezőlistáján.

Hány helyről kapod a leveleket?Hogyan tartod a kapcsolatot a szakmád képviselőivel?Ha mást nem is nagyon nyújt a szakmád ernyőszervezete, annyit biztosan tud, hogy kik a tagjai, és hogyan lehet elérni őket.

A levelezőlisták létrehozása mindig is a legolcsóbb módja volt annak, hogy tartsák egymással a kapcsolatot egy-egy közösség tagjai.Nincs ez másként a szakmai közösségeknél sem.

Amikor egyetemre jártál, létezett levelezőlista az évfolyamodnak, ahol értesülhettél a bulikról, a zh-król, az egyetemi eseményekről?

A szakmád ernyőszervezete a honlapján kívűl nem küld ki leveleket vagy hírleveleket a tagok részére információnyújtás céljából?

Gondolkodj el ezeken egy kicsit kérlek, s tudasd szakmai közösséged képviselőivel munkásságod, s ajánld fel nekik a szakmai szerkesztői lehetőséget szakmai blogmagazinodban.

Üdvözlettel : dr. Pálvölgyi Benedek

Főszerkesztőség

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.