Főoldal » Mit tudsz kivenni a Felsőfokon-projektből ?

Mit tudsz kivenni a Felsőfokon-projektből ?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma beszélgettem el 2010.november 1.óta a 800. emberrel a Felsőfokon.hu – a szakmai blogmagazin szerkesztői közé jelentkező bloggerek közül, úgyhogy arra gondoltam, ma arról írok, mit lehet kivenni a Felsőfokon projektből, mi lehet a TE MIÉRT-ed, te miért csatlakozz hozzánk, s legyél szerkesztőnk, s milyen módon lehetünk mi a te HOGYAN-od?

Különbözőek vagyunk, mindenkit más motivál, de a teljesítményért, a kemény munkáért járó erkölcsi elismerés iránti vágy mindenkiben közös. Márpedig nem egyszerű feladat felépíteni szakmai karrieredet, számtalan nehézség vár rád.

Ám felépítettünk egy erős, segítőkész, értékes és egyre növekvő közösséget, s a kezedbe adtunk egy elképesztő webes eszközt ahhoz, hogy felvehesd a kapcsolatot szakmád elitjével, hallasd a hangod szakmád közvéleményében.

Azt tanácsoljuk, hogy indulj el az összes pályázaton, díjon, felhíváson, amit csak az utadba sodor az élet szakmád közvéleménye felől !!! Nem baj, ha nem nyersz, de hallasd a hangod!!!!!!!!!

Szép számban vannak szerkesztőink közül OTDK indulók, köztársasági ösztöndíjasok, az Év ifjú managere jelöltek, Prima primissima junior jelölés, hála a jó égnek, hosszú a sor.A Te szakmádban milyen szakmai elismeréseket lehet begyűjteni?

Hallasd Te is a hangod a Felsőfokon.hu -a szakmai blogmagazinban, és hódítsd meg világodat!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.