Főoldal » Postuse Live Fesztivál menete

Postuse Live Fesztivál menete

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Postuse Live Fesztivál 2017 olyan rendezvény sorozata, amelyre még nem volt példa. Véleményvezérek, cégvezetők, marketingesek közösen állnak ki a tudatos közösségimédia használatért.

Postuse csapata is meglátta a Facebook live stream szolgáltatásában rejlő nagy lehetőségeket, így nem volt kérdéses, hogy a Postuse TV sikerein felbuzdulva további adásokkal is jelentkezni fog. Egy Postuse TV-s megbeszélésen született meg a Postuse Live Fesztivál gondolata.

Hogyan is kell ezt elképzelni?

  • Postuse TV életérzését megtartva egy-egy adás kötetlen beszélgetés formájában közvetítjük a nézőknek, akik interaktívan beleszólhatnak a beszélgetés menetébe
  • Természetesen ezek az adások is elérhetők lesznek majd a Facebook oldal videói között, valamint egy vágott változat a YouTube-ra is fel fog kerülni
  • A vendégek szeptember 18 és 21 között, 17.00-tól 21.00-ig egy órás váltásban váltják egymást
  • A fő téma a tudatos közösségi média használat lesz, kiegészítve a vendégek egyedi tapasztalatával

Tehát, akik már látták egy Postuse TV adást azokan csak annyi újdonság lesz, hogy most nem egy adást, hanem napi 4-et nézhetnek meg.

Azok, akik még nem látták egyik adásunkat azoknak ajánljuk a mentett videóinkat:

Vagy nézd meg a promó videónkat:

Ha nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor kövesd a Facebook eseményünket, ehhez kattints a következő linkre: Postuse Live Fesztivál 2017 esemény Ha úgy érzed, hogy van olyan ismerősöd, akit érdekelhet azt nyugodtan hívd meg. Minden megosztást előre is köszönünk.

A cikk sorozat további cikkei: 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.