Főoldal » Postuse Live Fesztivál szellemisége

Postuse Live Fesztivál szellemisége

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Postuse Live Fesztivál célja, hogy felhívja a tudatos közösségi média használatra a figyelmet. Mit jelent ez? Mit szeretnénk elérni? Milyen változásokra van szükség? Hogyan érhetjük el ezt? Ezekre a kérdésekre adunk választ ebben a cikkben. Érdemes elolvasni.

Vízió

Az internetezők legyenek tisztába a tudatos közösségi használat fogalmával és legjobb tudások szerint tartsák be a közösen kialakított irányelveket.

Cél

Rendszeres kommunikációval a folyamat elindítása, amely országszerte elterjeszti a tudatos közösségi média használat alapjait. Ezt további rendezvények, konferenciák, oktatások (offline és online) révén szeretnénk elérni. Továbbá folyamatosan növelni a támogatóink számát.

Mit jelent ez?

A Postuse Live Fesztivál csak egy rendezvény a sok közül, pontosabban első a sorban, amely felveti a problémát, szakmai beszélgetést kezdeményez és meghatározza az irányt.

Mit szeretnénk elérni?

Azt szeretnénk elérni, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez: magánemberek, cégvezetők, cégek, marketingesek, véleményvezérek, celebek.

Milyen változásokra van szükség?

 1. Le kell fektetni a tudatos közösségi média használat alapjait
 2. El kell juttatni a célközönséghez
  1. Oktatások
  2. Konferenciák
  3. Meetupok
  4. stb
 3. A lefektetett irányelveket folyamatosan optimalizálni kell az aktuális trendekhez

Hogyan érhetjük el ezt?

A vízió megvalósításához a kitűzött céloknak kell teljesülniük. Elsőre utópisztikusnak tűnhet, viszont megfelelő lépések megtételével, az egyes mérföldkövek elérése után érezhető lesz a változás. Első lépésként megnézzük, hogy hogyan teljesít a Postuse Live Fesztivál. Levonjuk a következtetéseket és kijelöljük a következő mérföldköveket.

Tudjuk, hogy nagy fába vágtuk a fejszénket, DE változást csak úgy lehet elérni, ha nem csak beszélünk róla, hanem teszünk is érte.

Ha nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor kövesd a Facebook eseményünket, ehhez kattints a következő linkre: Postuse Live Fesztivál 2017 esemény Ha úgy érzed, hogy van olyan ismerősöd, akit érdekelhet azt nyugodtan hívd meg. Minden megosztást előre is köszönünk.

A cikk sorozat további cikkei: 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.