Főoldal » Riporterek bemutatás

Riporterek bemutatás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Postuse Live Fesztivál vendégeit már több ízben bemutattuk, DE egy interjú nem csak róluk szól, hanem a mikrofon másik felén ülőkről is. Így ezt a poszt most a riporterek bemutatásáról szól.

Tóth Gábor

Tóth Gábor egy igazán inspiráló fiatalember. Tavaly nyáron elhatározta, hogy “alkotói szabadságot” vesz ki, majd elindult egy hátizsákkal és kb. 100 eurónyi költőpénzzel stoppolni azzal a céllal, hogy legalább Liszabonig eljusson. Erről az utazásáról írt is egy ebook-ot Hátizsákkal Európában címmel. Ő a Tudatos Fiatalok Közösségének alapítója, ahol hasonlóan gondolkodó, tudatos fiatalok a konstruktív gondolataikat, kreatív ötleteiket megoszthatják egymással és tanulhatnak egymástól. Ezeken kívül még rengetek projekt megálmodója, szóval egy igazán izgalmas beszélgetésre lehet majd számítani.

G a Postuse TV riportere, aki először vendégként járt nálunk, végül közös együttműködés lett belőle. Rutinos interjúztatóként vesz részt a Postuse Live Fesztiválon is, ahol több vendéggel ő fog beszélgetni. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a PLF17 alatt is kettős szerepe lesz, hiszen ő is az egyik vendégünk, így mindkét oldalt erősíti.

Tusnádi Roland

Tusnádi Roland 7 év profi online póker után 22 évesen elérte az álmát, Thaiföldön élt saját erejéből. Egyetlen apró bökkenő volt, hiszen kicsit sem érezte boldognak magát. Ekkor úgy döntött szembenéz önmagával és tudatosan felfedezi saját értékeit, még ha ez néha piszkosul kényelmetlen is lesz. Ma gyermekkori álma révén interjúkat készít sikeres fiatalokkal, vállalkozókkal, médiaszemélyiségekkel, akiknek az érzelmi világába nyerhetünk betekintést.

Roli G-hez hasonlóan először vendégként szerepelt a Postuse TV szerdai adásában, amelynek előzetesét alább meg is nézhetitek. A történelem ismétli önmagát, így lett az egyik vendégünk ismét az egyik riporterünk. Roli a Postuse Live Fesztiválon debütál nálunk.

Roland Facebook oldala: https://www.facebook.com/tusnadiroland/
Ezt a videót érdemes megnézni: https://www.facebook.com/VodafoneYOU/videos/1989386171294447/

Szalai Szabolcs

A Postuse csapatát erősíti, főleg a sales az asztala, de ahogy a csapatunk több tagjai is multifunkcionális. Szerteágazó érdeklődési köre révén szeretne minél több területen helyt állni. Legyen szó marketingről, szervezetfejlesztésről, coachingról vagy éppen riporterkedésről. Szabi még újoncnak számít a Postuse TV-nél hiszen ő még nem szerepelt vendégként sem nálunk. Ennek ellenére a csapat teljes mellszélességgel mellé állt, hiszen előadói ambíciói révén tökéletes jelölt volt a pozícióra. Mély vízbe dobjuk, DE úgy gondoljuk, hogy nem fog csalódást okozni.

Interaktív interjúk

A Postuse TV hagyományait szem előtt tartva nem csak riportereink kérdezhetnek, hanem a nézőink is. Ezzel szeretnénk interaktívvá tenni az adásokat.

Hogyan és mikor kérdezhettek?

Az élő adások ideje alatt bármikor feltehettek kérdést komment formájában.

Hogyan kaptok választ?

A stáb folyamatosan figyeli, hogy érkezett-e kérdés. Ha igen, akkor jelzi az aktuális riporternek, aki felteszi a kérdést. Természetesen a stáb megszűrheti a kérdéseket, hiszen családbarát fesztivált tartunk.

Ha nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor kövesd a Facebook eseményünket, ehhez kattints a következő linkre: Postuse Live Fesztivál 2017 esemény Ha úgy érzed, hogy van olyan ismerősöd, akit érdekelhet azt nyugodtan hívd meg. Minden megosztást előre is köszönünk.

A cikk sorozat további cikkei: 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.