Főoldal » Szakmai blogmagazin, versengő értékek, szakértő pontok

Szakmai blogmagazin, versengő értékek, szakértő pontok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Felsőfokon.hu szakmai blogmagazin egyik fő célja szakmai eszmecserét indítani a bloggerek és az olvasók között, a szakemberek összehozásával. Egymás hozzászólásaiból sokat tanulhatunk, ezért érdemes hozzászólni és a hozzászólásokra válaszolni, akár újabb bejegyzésben is… Kérdezni az is tud, aki nem szakember, de szükséges is ahhoz, hogy jó szakemberré tudjon válni!

Az év második felében vezetjük be a szakmai minősítési rendszert, a szakmai magazin regisztrált tagjaira, ami kiterjed a szakmai profil kitöltésétől az írt szakmai kommentek számán keresztül, a blogbejegyzésekig.

Szakértő pontokat lehet gyűjteni, amelyek beválthatók színházjegyre, sajtóigazolványra, koncert belépőre, tréningre és számos egyéb előnyhöz juttat. A legtöbb pontot összegyűjtők közül kerülnek ki a Felsőfokon.hu véleményvezérei, nagykövetei…

Már most érdemes elkezdeni a szakértő pontokat gyűjteni:

  • Kommenteld a szakmai területed cikkeit, szólj hozzá bátran és kérdezz más területek szakembereitől írásaik kapcsán;
  • Véleményeddel, észrevételeddel nő a pontjaid száma, amivel később számos kedvezményre leszel jogosult, például legalább 50 karakternyi szakmai vélemény 10 szakértő pontot ér, a mérés megkezdődött.
  • Növeld olvasóközönségedet érdekes és aktuális témaválasztással! 

Faragóné Hajdok Ilona
főszerkesztő

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.