Főoldal » Szoftver színezi újra a szívet

Szoftver színezi újra a szívet

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A világon 350 millió, Magyarországon félmillió ember szenved valamilyen szívritmuszavarban. A krónikus betegségek eredményes ugyanakkor költséghatékony vizsgálatára és kezelésére magyar mérnökök és orvoskutatók vezetésével új, integrált műtéti rendszert fejlesztett ki a GE Healthcare budaörsi kutató-fejlesztő központja és a Szegedi Tudományegyetem Kardiológiai Klinikájának Elektrofiziológiai Laboratóriuma. Az új eljárás kivívta a nemzetközi szakemberek és kutatók elismerését is.

Az Innova EP Vision 2.0 a szívritmuszavarban szenvedő betegek számára nyújt innovatív és egyben költséghatékony megoldást minimális műtéti (katéteres) beavatkozással. A rendszer a CT vagy MR berendezéssel készített 3D szívüregi képet egyesíti a röntgenképpel és mindehhez a szív elektromos jeleit társítja.

Ismerje meg az új, magyar mérnökök és kutatók által kifejlesztett eljárást

2013. június 13-án, csütörtökön, 10.00 órakor

a GE Healthcare budaörsi kutatás-fejlesztési központjában,

ahol a GE Healthcare és a Szegedi Tudományegyetem Kardiológiai Klinikájának képviselői mutatják be az Európai Unió támogatásával megvalósult fejlesztés felhasználási lehetőségeit, amelyek jelentős mértékben növelhetik a kardiológiai diagnosztika és kezelés minőségét, és az elektrofiziológiai laboratóriumi rendszerek sokoldalúságát.

 

Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi elérhetőségeken jelezze:

Szőke Eszter, Tel.: +36 1 801 6617, +36 20 974 3666, eszter.szoke@grayling.com

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.