Főoldal » Trömböczki Napsugár nyerte az m2 kamaszműsorvezető-versenyét

Trömböczki Napsugár nyerte az m2 kamaszműsorvezető-versenyét

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Budapest, 2012. június 24., vasárnap (MTI) – Egy 17 éves zalaegerszegi lány, Trömböczki Napsugár nyerte a közmédia által megrendezett kamasz műsorvezetők tehetségkutató versenyét – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

Az m2 csatornán vasárnap délután vetített P@dtársat keresünk! című műsor közönségszavazásának nyertese a soproni Orbán Eszter lett, a budapesti Prekopa Donát pedig a DTK – D. Tóth Kriszta Show gyakornokaként kap lehetőséget. A verseny döntőseit július elejétől viszontláthatják a nézők a Balatoni nyárban.
“A Zoom igazi csobbanás lesz a nyári vakációban, hiszen legyen az street art vagy videoművészet, dizájn, divat vagy slam poetry, a kamasz műsorvezetők mindennek utánajárnak a szünetben, ami érdekli őket, amiről beszélni, amiért rajongani, vagy egyáltalán, amiért kimozdulni érdemes” – írta közleményében az MTVA.
Az április 15-én indult, tizenegy részes tehetségkutató versenyben a közmédia leendő arcait, kamasz műsorvezetőit kereste az MTVA Gyermek és Ifjúsági Főszerkesztősége. A döntőbe jutott tizenegy fiatalt mintegy félezer jelentkező közül választotta ki a műsor zsűrije és közönsége. Az elődöntőkben főként a jelentkezők kommunikációs készségét, fellépését tesztelte a zsűri, a középdöntők adásaiban viszont már valódi televíziós feladatokban kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek. Továbbjutásukról nem csak a sorozat zsűrije döntött, a nézők a műsor rajongói oldalán és e-mailben szavazhattak az elő- és a középdöntők versenyzőire – ezzel a lehetősséggel a záró adásig mintegy 15 ezren éltek.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.