Főoldal » Ufohangár-élménybeszámoló

Ufohangár-élménybeszámoló

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ufo-hívők és sci-fi rajongók figyelem!!!!!

Megnyílt Budapest legújabb látványossága, az Area 51 project a 3-as metró forgách utcai megállójánál.

Az egykori Láng gépgyár egyik elhagyott épületének felújításával új zarándokhelyet kaphattak a hazai UFO-rajongók és scifi-őrültek.A feketére mázolt épület már megjelenésében, a belépés veszélyeire figyelmeztető tábláival is egy szigorúan őrzött helyszín benyomását kelti.

Az épületbe belépve a Csészealj kávézó barátságos kiszolgálói, valamint titokzatos, rezzenéstelen arcú, sárga vegyvédelmi ruhába és sötét napszemüvegbe bújt őrei fogadják a gyanútlan látogatót.Az előadásra várakozva a váróteremben Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós repüléséről szóló film, valamint vitrinbe zárt, eredeti ruhája adja meg az alaphangulatot, a falakon lévő, úrhajósokról, azonosítatlan repülő tárgyakról szóló történelmi domborművek és relikviák mellett.

Az “izolációs terembe” belépve kezdetét veszi az utazás, fekete öltönyös, fekete napszemüveges kísérőink bukkannak fel a Man In Black című filmből ismert benomással, és veszik kezükbe az események alakulását.Miután a falakon lévő kijelzőkön egy rövid dokumentumfilm bemutatja az 1908-as tunguskai esemény történetét, valamint az állítólagos csészealj Budapestre kerülését, a heves füsthatásokkal járó “izolációs” eljárás után kinyílik a hangár ajtaja, s megismerkedhetünk a lezuhant csészealjat kutató tudósokkal.

A csészealjba belépve megismerkedhetünk a kutatás eddigi eredményeivel, és egy meglehetősen bizarr kékes fényben úszó laborban végignézhetjük az űrhajó berendezéseit öltönyös-napszemüveges kísérőink lelkes kommentelése mellett.A csészealjat elhagyva pedig megnézhetjük a produkció utolsó elemét, az életben maradt földönkívüli orvosi vizsgálatát, amelynek akciófilmszerű részleteit nem kívánom elárulni.

Azt kell, hogy mondjam, remekül szórakoztam, és a fanyalgások és a kötözködő kommentárok helyett mindenkit arra buzdítok, hogy élje meg maga és véleményezze maga Budapest legújabb látványosságát, az Area 51 project-et.Sci-fi rajongó, fantáziadús, gyermeklelkű felnőttek előnyben!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.