Főoldal » Újabb környezetvédelmi találkozó

Újabb környezetvédelmi találkozó

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Újra környezetvédelmi bloggertalálkozó lesz május 20-án vasárnap 10:00-kor Székesfehérváron. (Ez már a második környezetvédelmi találkozó, az első Veszprémben volt, március 17-én. A harmadik találkozó helyszíne és időpontja még nem ismert, de az már biztos, hogy nem a Dunántúlon lesz, hogy ne mindig ugyanazoknak kelljen messze utazni.) Vasárnap 10-kor találkozunk a buszpályaudvar mellett, az Alba Pláza bejáratánál (gyalogos felüljáró mellett). Hazaindulás délután 4-5 óra körül. A legutóbbi találkozóhoz hasonlóan most is meghívjuk a természettudomány terület bloggereit és a főszerkesztőség tagjait.

LEENDŐ BLOGGEREKET ÉS SZAKMAI PARTNEREKET IS VÁROK!

Szakmai partnereknek imázsblog lehetőség! Környezetvédő szervezetek, környezetmérnökök és más környezetvédelmi szakemberek jelentkezését is várjuk az egész Közép-Dunántúli régióból! (Aki megjelenik a találkozón, és csatlakozik a Felsőfokon Szakmai Blogmagazin környezetvédelmi területéhez, az ajándék imázsblog posztot és más reklámlehetőségeket kaphat!)

Köszönöm a szervezést és a helyszín és időpont ötletet Horváth Boglárkának, aki a hulladékgazdálkodás és a környezet és társadalom szakágat is vezeti a környezetvédelem szakterületen. A természettudomány szakterület bloggereinek meghívása Jóba Katalin természettudományi szakterület-vezető ötlete volt, ő is meghívta a környezetvédelmi bloggereket eddigi találkozóikra. A szakmai partnerek meghívását Sverteczki Kornél, a Felsőfokon ügyvezetője javasolta. Szintén Kornél ötlete volt, hogy valamilyen szakmai program (pl. gyárlátogatás) is jó lenne a találkozón. Ezt helyismeret hiányában én nem tudom vállalni, de igény szerint talán valaki más, helyi környezetvédelmi blogger megszervezheti.

A vezérkép a szakterület nem hivatalos logója, egy szakterületi pólóról leveleztünk a környezetvédelmi listán (egyelőre csak ötlet szintjén), és ennek kapcsán került szóba a logó, amit egy ilyen pólóra lehetne rányomtani. A logót én állítottam össze az újrahasznosítás jeléből (ami sokszor a környezetvédelmet is jelképezi) és a Felsőfokon-logóból. A továbbiakban ezt használom vezérképnek a szakterület híreihez, és szabadon felhasználhatóvá teszem másnak is, a szakterülettel kapcsolatos cikkekhez.

Remélem, hogy sokan elmegyünk majd a találkozóra (többen, mint Veszprémben az elsőre), és jól alakul majd a program. Az esemény Facebook oldala itt található.

Mindenkinek kellemes bloggertalálkozót kívánok!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?