Főoldal » Családi otthon védelme ügyfélszolgálat! Családi otthon felsőfokon!

Családi otthon védelme ügyfélszolgálat! Családi otthon felsőfokon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Társasházban lakók, panellakások tulajdonosai néha azzal szembesülnek, hogy a rosszul alakult lakáseladás miatt kerül a panellakás a bíróságra, a család a bíróságra!

Belvárosi társasházakban a mások által okozott kár teheti tönkre egy család otthonát!

Egyre több a társasházakban az alapító okirat módosítása, ha az minden tulajdonos megszavazza, akkor él a társasházi tulajdonosok elővásárlási joga….

Különösen a megakadt lakáseladás, megbicsaklott lakásvétel okoz sok gondot az érintetteknek.

Panellakás, lakás, mint otthon bíróságon az adásvételek hibái mellett, a forintosított egykori devizahitelek miatt fordul elő gyakrabban.

Jelenleg a lakástulajdonosoknak jó tudni, hogy az európai jogértelmezés és a hazai gyakorlat nem teljesen fedi egymást. Az Európai Bíróság előtt van devizahiteles ügy.

Lakástulajdon védelme, a család otthona védelme a panaszosok eseteiben fontos érdekvédelmi és szakmai célkitűzés ügyfélszolgálatunknál. Tulajdonos a bíróságon – mindig kiadással jár!

Egyre drágább és egyre kevésbé tolerálja az emberi életszerű hibákat a bírósági gyakorlat az ingatlan adásvétel peres ügyeiben! Előzze meg a pert!

A rosszul alakuló lakásvétel eseteiben az otthon védelme a szakértői feladatokkal és megfelelő dokumentálással segíthető elő! (Ptk.6:73.§) Fontos az előszerződés tartalma!
(Foglaló átadása után kiderülő hibák, elfagyott és alkalmatlan radiátorok stb.)

Irodánk szakemberei a lehetséges építési költségekről szakértői szakvéleményekben adnak információt!

Családi otthon védelme ügyfélszolgálat – Több szakterület szakembereinek támogatásával! (Földmérők – ügyvédek – építési költségszakértők – írásazomosító szakember – könyvvizsgáló stb.)
Pereskedés előtt érdemes mérlegelnie minden vitában résztvevőnek, hogy kinek az érdekkörében merül fel az adásvétel meghiúsulása, adásvétel elmaradása!

Lakáseladás, lakásvétel megromlása, zsákutcába kerülése során a tájékoztatás mikéntje, a levelezések tartalma fontos részletekké válnak. (BH 2012.198)

Megakadt adásvétel, rejtett hiba felmerülése eseteiben az otthona védelme, a lakása védelme érdekében jelentkezzen időben irodánknál!

Már meglévő pert is érdemes év végéig – profi szakembereink segítségével – egyezséggel lezárni!

Családok élete, nyugalma megy tönkre felelőtlen károkozások, tönkrement ház és telek miatti perek, hibás kőműves munkák miatt, be nem tartott szerződések miatt!

Telefon: Műszaki iratokkal megbeszélés csak előzetesen egyeztetve a kitűzött időpontban!
Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.