Főoldal » Lakóház, társasház, nyaraló építéseinek családi vitái – költségszakértő a megoldás

Lakóház, társasház, nyaraló építéseinek családi vitái – költségszakértő a megoldás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Építkezések, házbővítések – vagyonmegosztás, vitatott elszámolások


Rokonság, család segítségével megépült új házak, vagy régi épületek tovább bővítése minden esetben anyagi terhek vállalását, pénzügyi források felhasználását igényli.


Vagyonmegosztás, osztatlan közös tulajdon megszüntetése jogvitáiban a számlák hiánya, eltűnt vállalkozók hiánya nehéz helyzetet teremt.


MAGYAR SZAKÉRTŐK


Mit tehetünk az elvégzett munka és ráfordítás bizonyítása érdekében?


Vagyonmegosztásnál előfordul az, hogy volt házastársak, rokonság körében az építkezés költségeinek tekintetében vita merül fel.


Ilyen esetben a költségszakértő szakértőként véleményezi a ráfordítások költségét. Ilyen esetben a költségszakértő véleménye a felek közötti megállapodás vagy peres eljárás alapjául szolgálhat.


Egy tartalmas és helyszíni szemlén alapuló költségszakértői vélemény számos vélekedést helyére tehet – a vitarendezés akadályait elhárítja.


Költségszakértő és helyszíni szakvélemények


 A vagyonmegosztásnál előre felkért költségszakértő bevonásával biztosítani lehet a lehető leggazdaságosabb  ellenőrzést, az elvégzett munka bizonyítását.


Osztatlan közös tulajdon megszüntetésekor a felkészült résztvevők egyezséggel millió forintokat takaríthatnak meg!(Forrás: Szakértők Perben)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.