Főoldal » MOL ’freshhh2011’ on-line nemzetközi verseny diákoknak

MOL ’freshhh2011’ on-line nemzetközi verseny diákoknak

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A tavalyi év versenyének sikerére alapozva idén is megrendezésre kerül a ‘freshhh2011’ elnevezésű, on-line nemzetközi vetélkedő.  A játék témájában az olaj- és gáziparra fókuszál, jellegében főként műszaki orientációjú. Minden mérnököt szívesen várnak a versenyen! A verseny nyelve angol, de nem a nyelvtudás számít.

http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=7146470109&v=1&size=o&cksum=4bcbb77175d171b7e41dd3790e6d937a&src=http%3A%2F%2Fwww.diakverseny.hu%2Fimages%2Fplakat%2Ffreshhh_20112.jpg

A megmérettetés több fordulóból áll. Az első egy on-line forduló. A második fordulóban egy kreatív feladatot kell megoldani, majd ezt követően a döntő következik a legjobbak személyes részvételével. A verseny az utolsó forduló kivételével interneten zajlik. Háromfős csapatok jelentkezését várják: www.freshhh.net

A versenyre való regisztráció már elkezdődött és március 28-án zárul le. Regisztrálj még ma, keress két társat magad mellé, és hozd létre a csapatod!

A vetélkedő össznyereménye 20.000 EUR!A végzősöknek lehetőség nyílik a MOL-csoport ’growww2011’ Friss Diplomás Programjába való bekerülésre.

Ha korábban már játszottál, az idei vetélkedőt se hagyd ki!
Ha pedig még nem játszottál, idén próbáld ki Te is, “freshhh-ülj” egyet! :)

 

It’s your turn!   www.freshhh.net
Have fun and good luck!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.