Főoldal » New York közúti közlekedése – videó bejegyzés

New York közúti közlekedése – videó bejegyzés

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma jó napon van, ezért is szárnyalt a fantáziám és megálmodtam a blogon bellül egy új bejegyzésfajtát. A videóblogota videóblog, annyit jelent, hogy ha eszembe jut egy téma videókkal mutatom be kis átvezető kommentárok beszúrásával. Az első téma ami eszembe jutott az: NEW YORK.

A videó címe: New York Night Traffic Jam

Ez a másfélperces videó is jól mutatja a különbséget a budpesti és new yorki forgalom között. Hiába fejlettebb az amerikai ipar, gazdaság ők sem tudnak mit kezdeni a hatalmas gépjármű tömeggel. Az emberek lassan kinövik a városait, amik már tűrőképesség határán vannak így is.

 A videó címe: New York City Traffic

Egy átlagos new yorki közlekedési életkép. Egy kis sor itt, egy kis dugó itt. Forgalmasabb, mint az Üllői út. A jellegzetes sárga new yorki taxik még ezrével tűnnek fel, a tervek szerint sajnos lecserélik őket egy újabb, környezetbarát szériára.

 A videó címe: Driving Around New York City – 1928

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lkqz3lpUBp0

Ez a videó kihagyhatatlan része ennek az összeállításnak. Viccesen és csodálatosan mutatja be New York régi arcát. Nem is tudok mit hozzáfűzni – az autóvezetés hőskorából egy remek darab. Fekete-fehéren színesebb az élet, mint a mostani szmogos jelen.

Írta: Sipőcz Norbert

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.