Főoldal » Otthon védelme ügyfélszolgálat ingatlanoknál! Peren kívüli megállapodás fontos!

Otthon védelme ügyfélszolgálat ingatlanoknál! Peren kívüli megállapodás fontos!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A jogviták egy komoly része az ingatlanokkal kapcsolatos vita, peres eset Magyarországon!

2018-ban a lakástulajdonosok részére folyamatosan rendelkezésre áll érdekvédelmi otthon védelme ügyfélszolgálat, a családi otthon körüli vita jó megoldása érdekében.

Fontos kihangsúlyozni, hogy az ingatlanügy, az otthont veszélyeztető vita döntő többségében szakkérdések körül alakul ki. (Felújítás értéke, kár mértéke, ingatlanforgalmi érték csökkenése, rejtett hiba stb.)

 

Ingatlanügy és ingatlanok miatti vita ma drága mulatság!

 

Otthon ma könnyen kerülhet vita tárgyává.   2018 év elején a lakástulajdonos, a háztulajdonos felelőssége, döntések előtti mérlegelési kényszere józan esetben megnőtt.

Teljesség igénye nélkül a fő vitatípusok, amelyek túl gyakran alakultak az elmúlt években családi üggyé, hosszú bírósági perré!

1. Generációk közötti viták ingatlan körül

2. Ingatlanok adásvétele miatti viták.

3.Birtoklás és birtoklás zavarása viták.

4.Kártérítés és károkozás viták.

5. Építési és felújítási elszámolási viták.

6.Volt házastársak közötti tulajdoni és érték miatti viták.

7. Örökség és hagyaték viták.

 

2018 év igen jelentős változásokat hozott a nagyobb értékű ingatlanügyek vitáiban, lehetséges perek szabályaiban.

Jó döntésekhez( pereskedés kiváltása, szakértői szakvélemények, hitel kérdések stb.) szükséges önnek szakembereink felkeresése, lehetőség szerint a kereset beadása előtt!

Minden lakástulajdonos számára fontos információ, hogy 2018 évben megváltozott a költségmentesség kérelme szabályai és gyakorlata!

Sem a szakértői díjak, sem a peres illeték, nagyobb értéknél az ügyvédi képviselet új előírásai nem csekély kiadást jelentenek egy otthon védelme érdekében folytatott családi ügy miatti pereskedésnél. (2-5Mft sem zárható ki egy vesztes pernél.)

 

Panelházak gépészeti munkái a lakóknak, tulajdonosoknak nem kevés pénzbe kerülhet! Mennyi is az annyi? Forduljon hozzánk 2018 évben!

 

2018 komoly változásokat hozott az ingatlanügyek jogvitáiban! Új perrendtartás nem kedvez a gyors perindításnak, a kereset beadása utáni gyors tárgyalás kitűzésének a bíróság részéről! (Osztott perszerkezet még az ügy befogadás idejét bíróságon is nehezen teszi megbecsülhetővé stb.)

 

Ingatlanok ügyei, ingatlanok vita során a szakkérdések tisztázása fontos időszak, előzze meg a peres kereset gondolatát!

Szerződések miatti vita – pénz miatt gazdasági vita – ingatlanon műszaki hibák – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)      
     Írjon és kérjen időpontot!     E-mail: gazdasagi.ugyek@index.hu       (INGATLANOK VÉDELME, CSALÁDI ÜGY SZAKMAGAZIN)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.