Főoldal » Pályázati kiírás a Magyar Innovációs Tech Show kiállításon v

Pályázati kiírás a Magyar Innovációs Tech Show kiállításon v

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMK) szakmai együttműködésében 2011. május 17-18. között kerül megrendezésre a “Magyar Innovációs TechShow” elnevezésű innovációs kiállítás, amelyen Magyarország 21 leginnovatívabb XXI. századi magyar high-tech megoldását mutatjuk be. A kiállításon megtekinthető 21 megoldást a “Keressük Magyarország Új Neumannjait!” elnevezésű versenyen pályázók közül egy független szakmai zsűri választja ki. A versenyre a jelen felhívás szerint lehet pályázni.

Pályázati kiírás: a Magyar Innovációs Tech Show kiállításon való részvételre
Magyar Innovációs TechShow kiállítás
Mottó: Erős Európa, Kreatív Magyarország!
2011. május 17-18.
Millenáris Park
Versenyfelhívás – Keressük Magyarország Új Neumannjait!

A Magyar Innovációs TechShow a soros magyar elnökségi program innovációs kiállítása, amelyen az Európai Unió hazánkba látogató vezetői számára is bemutatásra kerül Magyarország 21 leginnovatívabb XXI. századi magyar high-tech megoldása. A kiállítást az NFM és az MMK közös szakmai együttműködésben szervezi. Szakmai támogatóként a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH), a Hírközlési Tudományos és Informatikai Egyesület (HTE), valamint a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) is közreműködik a szervezésben. Az esemény fővédnöke dr. Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára.
A “Magyar Innovációs TechShow” kiállításon bemutatandó legjobb 21 pályaművet a “Keressük Magyarország Új Neumannjait!” elnevezésű nyílt, országos verseny résztvevői közül egy független szakmai zsűri választja ki. A legjobb pályázók 2011. május 17-én egy magyar és nemzetközi magas szintű delegáció, majd május 18-án egy nyílt, egész napos program keretében, közel 500 résztvevő előtt mutatkozhatnak be. A kiállítás kapcsolódik a magyar soros elnökség infokommunikációs programjaihoz, így a kiállításra beválogatottak a hazai és uniós szakmai, illetve döntéshozói elit előtt mutathatják be jövőbe mutató megoldásaikat.
A “Keressük Magyarország Új Neumannjait!” elnevezésű versenyre azokkal a high-tech megoldásokkal lehet nevezni, amelyek az alábbi feltételeknek megfelelnek:
– Infokommunikációs technológiákra épülő, nemzetközi szintű újdonságtartalommal rendelkező high-tech megoldások elsősorban az egészségipar, a zöld gazdaság, vagy a kreatív iparágak terén.
– Az infokommunikációs technológiákra épülő high-tech megoldás legalább bemutatható és működő prototípus állapotban van.
– Az infokommunikációs technológiákra épülő high-tech megoldást az elmúlt 1-3 évben fejlesztették ki.
A versenyre a csatolt Mellékletben található formanyomtatvány kitöltésével lehet pályázni.
A nevezési határidő: 2011. április 8. 17.00 óra.
A nevezéseket PDF formátumban a techshow@nfm.gov.hu e-mailcímre várják a szervezők.
A beérkezett nevezések közül magasan kvalifikált, prominens szakértőkből álló, független szakmai zsűri választja ki Magyarország 21 leginnovatívabb XXI. századi magyar high-tech megoldását. Az eredmények várhatóan 2011. április 18-án megtekinthetőek a kiállítás, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium weboldalán.
A kiválasztott 21 leginnovatívabb high-tech megoldás bemutatására egy kreatív térbeli installációs környezetben 2011. május 17-18. között a Millenáris Parkban kerül sor.
Felhívjuk a Tisztelt Nevezők figyelmét arra, hogy a Magyar Innovációs TechShow nonprofit rendezvény, így a kiválasztott társaságoknak nettó árbevételüktől függően hozzá kell járulniuk a kiállítás költségeihez. A befizetett hozzájárulások teljes egészében a rendezvény költségeinek fedezetét szolgálják, elsősorban a kiállított termékek bemutatását elősegítő térbeli installációk építési és technikai költségeit fogják fedezni. A hozzájárulás mértéke a kiválasztott társaságok esetében az egyes kategóriákban a következőképpen alakul:
– magánszemélyeknek, illetve 25 millió forint alatti éves nettó árbevételű (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) mikro- és kisvállalkozásoknak nem kell hozzájárulást fizetniük;
– 25-50 millió forint közötti éves nettó árbevételű (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) mikro- és kisvállalkozások számára a hozzájárulás összege nettó 50 ezer forint;
– 50-150 millió forint közötti éves nettó árbevételű vállalkozások számára a hozzájárulás összege (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) nettó 80 ezer forint;
– 150 millió forint feletti éves nettó árbevételű (legutolsó lezárt pénzügyi év alapján) vállalkozások számára a hozzájárulás összege nettó 120 ezer forint.
Adatvédelmi záradék
A szervezők kijelentik, hogy a “Keressük Magyarország Új Neumannjait!” elnevezésű verseny során tudomásukra jutott ötleteket, műszaki, illetve kivitelezési megoldásokat, valamint bármilyen más üzleti titoknak minősülő adatot bizalmasan kezelnek, azt – a verseny elbírálásában részt vevő független szakmai zsűri kivételével – harmadik személy felé nem továbbítják. A szervezők kötelezettséget vállalnak továbbá arra is, hogy a független szakmai zsűri tagjai magukra nézve is kötelezőnek ismerik el ezen feltételeket.
A szervezők kijelentik, hogy fenti nyilatkozatukban vállalt felelősségük értelemszerűen nem terjed ki a “Magyar Innovációs TechShow” elnevezésű innovációs kiállításon bemutatott megoldások olyan jellemzőire, amelyek a kiállításon a látogatók számára egyébként szakértelem nélkül is észlelhetőek, vagy amelyeket a kiállító kifejezetten bemutat a látogatók számára.
A szervezők a pályázók személyes adatait kizárólag a “Keressük Magyarország Új Neumannjait!” elnevezésű verseny elbírálásához, illetve a nyertes pályaművek tekintetében a “Magyar Innovációs TechShow” elnevezésű innovációs kiállítás megszervezéséhez, valamint kommunikációjához használhatják fel.
http://mmklaszter.com

Versenyfelhívás
formanyomtatvány

Forrás: Pályázati kiírás a Magyar Innovációs Tech Show kiállításon való részvételre

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.