Főoldal » Régi lakásbővítés elszámolása , kinek mennyi jár?

Régi lakásbővítés elszámolása , kinek mennyi jár?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Jellemzően a közös tulajdonban lévő épületek (cégek közötti viták), családi házak, nyaralók, de telkek komoly jogvitáinak kérdése: Kinek mennyi jár vissza az egykori építkezés, felújítás, bővítés ellenértékeként?


Megjelenik ez a költség és ráfordítás probléma a válások vagyonmegosztásaiban, de a hagyatéki jogviták örökösök és hagyatéki követelések viszonylatában is.


Egy műszaki tartalom (szobabővítés, épületkomfortosítás, kerítéssel telek körbevétele, járda és kapu kiépítése stb.) meghatározása 5 évvel, 10 évvel visszamenőleg a költségszakértő szakember helyszíni bejárása, mérései és módszerei mentén lehetséges.


SZAKÉRTŐK – ÉPÍTKEZÉSEK JOGVITÁIBAN


Gyakori jelenség, hogy egykor családon belüli beruházás, épületbővítés számlái már nem állnak, vagy töredékesen állnak rendelkezésére a költségszakértőknek.


Módszer és szakember elérhető Magyarországon, így az eldurvuló személyes építési viták a költségszakértői szakértői anyagokkal leegyszerűsíthetőek egy reálmediációban létrejövő permegelőző egyezségig!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.