Főoldal » Szerződések kára, ingatlan adásvétel problémái – Új és régi ingatlanügyek, jóhiszemű vevők védelme!

Szerződések kára, ingatlan adásvétel problémái – Új és régi ingatlanügyek, jóhiszemű vevők védelme!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Hol a jog?       Teszik fel a kérdést a rosszul alakult ingatlanvásárlás jóhiszemű vevői?

Szerződés kára, kár ingatlan vétele miatt, komoly perek oka lehet!

Ingatlanközvetítőkkel szembeni jogvita, szerződések miatti károk esetei irodánk szakmai fő feladatcsoportjai közé tartoznak!

(Ma bírósági tárgyalókban az nem biztos, hogy jó érvelés a vevőtől, hogy nem lakott még hasonló ingatlanban!)

 

Számosan érkeznek vitás helyzetekről személyes beszámolók, olyan tulajdonosok részéről is az első konzultációkon, akik 20-40 éve élnek ugyanott!

Utólag kiderülő, évekig elhallgatott adásvételi szerződések, használati szerződések válnak a volt szomszédok között igények és haragos viszony forrásává. (Balaton körüli telkek határai stb.)

 

Telek határa, kerítések helyzete, építési telek kialakítása, családi üdülő, családi nyaraló telkek használata ezen jogviták tárgya.

Meddig terjed a szomszéd joga?          Mi a közterület és hogyan változhat?

 

Perek előtt, bírósági eljárás megindítása előtt a szomszéd jogaival kapcsolatos viták, hatékonyan kezelhetőek a profi jogvita rendezés eljárásában.  (2013.évi CLXXIV. törvény a szomszédjogok és a tulajdonjog korlátainak különös szabályairól)

 

Jóhiszemű vevő számára az óvatosság, a permegelőzés legfontosabb eszköze: Vitás helyzetek kiszűrése, konfliktusok megelőző kezelése szakemberekkel, szaktárgyaló felkérése a bonyolult szerződések előkészítéséhez!

Ingatlan jelene és múltja kockázatokat hordoz!  Nincs ez másképp az új építésű, főleg még részben nem megépült ingatlanok ügyeiben sem! (Tervrajzokon még minden ideális, s a pénz egy része már nincs is a vevő kezében…)

Építőipar állapota, szakmunkások külföldre távozása,  egy új lakás tervezett vételét igen átformálhatja,a vevő kára a szerződéstől, annak tartalmától is függ. (Új építésű társasházak stb.)

 

Rossz helyen álló fa növése után kikezdheti az elhagyott szomszédházat! Rossz szerződés kárai még nagyobbak!

 

Szakmai célunk a súlyos kárhelyzetek megelőzése, a jóhiszemű vevők védelme!

Szerződések megszegése viták – épületek azonosítása, telekhatár vita és vele járó követelések, pénzkövetelések irodánk szakembereivel és több szakterület munkájával hatásosan lezárhatóak!  ( Jogvitarendező szakértők – Ügyvédek – Jogászok – Földmérők – Építési költségszakértők – Közigazgatási szakemberek (jegyzői gyakorlattal) stb.)

 

Megbízásokat a konkrét peres ügyek előtt, vagy folyó bírósági perekben az egész országból elfogadjuk a bírósági per kiváltása érdekében.

 

Közvetlen ügyfélszolgálati időpont kiválasztás lehetősége a jogviták, peres ügyek megoldása érdekében!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: ugyek.perek@index.hu!  (Első Kézből – Bírósági perek lezárása szakmagazin)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.