Főoldal » Tanuljunk meg sikeres pályázatot írni!

Tanuljunk meg sikeres pályázatot írni!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tanuljunk meg sikeres pályázatot írni! Tanuljunk meg információt szerezni! Tanuljunk meg elszámolni a nyertes pályázatainkkal! – avagy gyakorlatorientált pályázati és projektmenedzsment képzés másképp
– A pályázat bemutatása
A call2date klub pályázatot hirdet a 2011/Q1. tanfolyamán való részvételre, mely felöleli a pályázati információk szerzésétől, a pályázati rendszer ismeretén át a pályázatírás és projektmenedzsment témaköreit. A call2date klub célja, hogy tagjai számára segítse a forrásteremtést, a kreatív ötletek megvalósulását, a vállalkozások versenyképességének növelését, a forráslehívás gördülékenyebbé tételét.

A nyertes pályázóknak lehetőségük nyílik az általuk kiválasztott témában részt venni a call2date klub kiscsoportos tematikus képzéseinek egyikén. Emellett számos egyéb kedvezményt is kínálunk: kedvezményes lehetőség további képzéseken való részvételre, rendszeres hírlevelek, hozzáértő pályázatíró csapat segítsége, call2date kereső szolgáltatás, on-line közösségi felület.

– A pályázaton részt vehetnek
– civil szervezetek
– vállalkozások
– önkormányzatok, más költségvetési szervek
– magánszemélyek

– Pályázati feltételek
– Regisztrációs adatlap hiánytalan kitöltése és benyújtása a call2date klub számára. Az adatlap elérhető a http://www.call2date.eu/aktualis/ címen, illetve igényelhető az info@call2date.hu címről!
– pályázat benyújtásának határideje: 2011. március 18.
– A pályázás eredményéről minden jelentkező e-mail útján értesítést kap.
– A pályázat eredményének visszajelzésére 2011. március 21-ig sor kerül.
– Az első képzés időpontok: 2011. március 23 (vállalkozásoknak), 2011. március 29. (civil szervezeteknek), 2011. március 31. (önkormányzatoknak és más költségvetési szerveknek)

– További információk
A program regisztrációs díja:
– Civil szervezetek és magánszemélyek számára: 6500 Ft
– KKV-k számára: 18 000 Ft
– Önkormányzatok és költségvetési szervek számára: 12 500 Ft,
melyet kizárólag az eredményes pályázata alapján kiválasztásra került és kiértesített, nyertes pályázóknak kell befizetni.
A képzéseket call2date klubtagként is igénybe lehet venni. A klubtagság feltételeiről a http://www.call2date.eu honlapon olvashat részletesebben.

– Tájékoztató a képzési tematikáról
– Civil szervezetek forrásteremtésének támogatása
(1) Bevezetés a sikeres NCA pályázatok világába
– Kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése
(1) Bevezetés az ÚSZT 1. félévének vállalkozásfejlesztési pályázataiba, gyakorlati oktatással (gyakorlati példa egy, könnyített elbírálású támogatások eljárásrendjébe tartozó pályázat)

A képzések anyagát a résztvevők elektronikus formában megkapják. A képzés elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak. A képzésben szakképzett pályázatíró munkatársak nyújtanak segítséget a résztvevők számára.
A pályázatban foglalt képzéshez szervesen kapcsolódnak a call2date klub további szolgáltatásai: Projektgenerálás, Fejlesztési elképzelések egyeztetése, Pályázati lehetőségek felkutatása, Pályázati stratégia kialakítása, Pályázati tanácsadás, Projekt előkészítés, Pályázati normakontroll lehetősége, Projektmenedzsmenthez kötődő kérdések, feladatok

További információkért látogassa meg honlapunkat http://www.call2date.eu, illetve az info@call2date.hu e-mailcímen, valamint a 06-1-327-9865 telefonszámon kérhetők a program vezetőjétől.

Call2date Pafi hirdetés_110224.doc

Forrás: Tanuljunk meg sikeres pályázatot írni!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.