Főoldal » Tavasz a családi ház, családi nyaraló ügy és per ideje!

Tavasz a családi ház, családi nyaraló ügy és per ideje!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tavasz az agrár élet, a kert és környezet megélénkülésének időszaka. Magyarországon számos művész, politikus, vállalkozó él téli és nyári időszakban más és más ingatlanban.

Balaton vidéke, Börzsöny, Vas megyei kis falvak a határ mentén ilyen helyszínek a családi házak, családi nyaraló épületek sorsát tekintve.

 

Vidéki családi ház, családi nyaraló teendői, peres és vitás ügyei szintén előkerülnek, ha a megnyugtató rendezésük még nem történt meg előzetesen.

 

“Én házam az én váram” családi ház pere, vitás esete a tavasz időszakában nagy számban kerülnek szakembereink elé!

Tulajdonosok súlyos vitákba bonyolódnak a szomszéd vállalkozása környezet károsításai miatt, telekhatár meghúzása miatt, vagy ráépítés, túlépítés, néha elbirtoklás miatt.

Szomszéd telken építkezés nem mindig kár nélküli!

Tavasszal szembesülnek a családi házban a szomszédok építkezési munkáival, ahogy a telek feltöltések zűrös eseteivel!

Károk és jogi ügyek a családi háznál gondot és komoly pénzkiadásokat jelentenek.

Szakmai munkánkkal a költséghatékony és jogvita időhatékony jogi megoldásokat biztosítjuk a családi házak és családi nyaralók peres, jogvitás eseteiben!

 

Arany és alapszabály : Bírósági pereskedés csak az utolsó lépés legyen ma az ingatlan építési, kártérítési, birtokháborítási, szomszédjogi vitáiban!

Ingatlan jogi ügyei között az ingatlan-nyilvántartássak kapcsolatos viták súlyosan vannak jelen.

 

Azonban az is helytálló, hogy az ingatlan-nyilvántartási jogi ügyek rendezése gyakorta feloldja az évekig tartó haragot, gyűlölködést!

Különösen ráépítés, túlépítés, telekhatár, melléképületek elhelyezése okoz jogvitát, majd pereskedést a magyar családi nyaralók tulajdonosainak.

 

Rossz helyen álló fa növése után kikezdheti az elhagyott szomszédházat!

 

Irodánk szakmai résztvevői között földmérő szakértő, építési költségszakértő, jogász, ügyvédek, közgazdászok végeznek önálló feladatokat a jogsértett, vitás ügyekben a háztulajdonosok, ingatlanok védelmében!

Új jogszabályok eredményezik, hogy a peres és jogvitás ügyek vitarendezése közben a földmérő szakértelem is fontos terület.

 

Különösen nehezen elviselhető a régi háztulajdonos számára pl. a földrészlet határ megváltozása jogvita, vagy épületek építése körül az építmény feltüntetése ügyek.

Ezekben is számíthat ránk vidékről, vagy a fővárosból!

(Forrás: INGATLANOK -TÁRSASHÁZAK PEREKBEN ÉS EGYEZSÉGEKBEN)

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.