Főoldal » Tulajdonos kár és szerződés miatt vitatkozik kivitelezővel, ha perel!

Tulajdonos kár és szerződés miatt vitatkozik kivitelezővel, ha perel!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.
Tulajdonos kár és szerződés hibás teljesítései miatt vitatkozik, ha perel, ha perre menne.
Ma jogvita alakul ki, bírósági per lesz számos házépítés, ház túlépítés, társasház alapterület módosító építkezés esetéből.
 Másként megépült tető, korlátok, más minőségű anyagok a tulajdonos jogos vitáját hozza magával....

Irodánk szakmai feladatai között az ilyen szerteágazó műszaki és jogi vita mederben tartása, bírósági per kiváltása, bírósági ügy permegelőzése kiemelt feladat.
 Társasházakban átminősítések, beépítések eredményeznek jogvitát, lesz belőle peres ügy, holott szakmailag - a félremagyarázható vélelmek - megelőzhetőek!

Társasházi alapító okirat több szakma együttes munkáját feltételezi.

Jogvita, per központi kérdései jellemzően:  – Mi és mennyibe került az építkezés és felújítás során?  – Milyen a pontos terület adott bővítés után, adott építmény vonatkozásában?  – Hogyan oldja meg a társasház az alapító okirat módosítását?

 

         Több szakma együtt szükséges a költséghatékony, jó megoldáshoz a peres, vitás építéseknél!

 

 Vita, per témája lehet a kisajátítás, telekhatár, vagy éppen épület, építmények feltüntetése, vagy önálló ingatlanná alakítása.

 Szakmai résztvevőink több szakterület munkájával erősíti a megbízók szándékai szerinti megoldásokat!  (Földmérés 25/2013. (IV. 16.) VM rendelet alapján, építési költségszakértő, ügyvédek, közgazdászok stb.)


Épületek építése, házépítés, kerítés építése jogvita, peres ügy megoldása nagyon költséges, bírósági peres ügyek néha évtized is kevés a lezárultát.

 Irodánk a költséghatékony és gyors jogi megoldást biztosítja teljes körben, de akár házépítés, építkezés vitáiban egy rész szakmai megbízás esetében is!


MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.