Főoldal » Ügyvéd, közjegyző miatt kár! Ügyféljog vitarendezése a JPVK !

Ügyvéd, közjegyző miatt kár! Ügyféljog vitarendezése a JPVK !

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Magyarországon az emberek a jogi kényszerek miatt, sokasodó eljárásokban válnak könyvelő, ügyvéd, igazságügyi szakértő, könyvelő megbízóivá – másként ügyfelekké!

Törvény kötelezővé teszi számos eljárásban az ügyvéd megbízását, de a mulasztó, halogató ügyvéd, elmaradó beadványok, nem teljesített ügyvédi ígéretek vesztesége, kára az ügyfelek oldalán jelentkezik elsőként! (Sajtó tele van letéti jogsérelmekkel, céges bírságokkal ügyvédi mulasztás miatt, de előfordul okirathamisítás, vesztegetés a hírek között stb.)

 

Piaci és szakmai tapasztalat, hogy az ügyvédek többsége gondos, alapos munkát végez, nem ígérget a cégeknek, ügyfeleknek, mégis pusztán a drágának tartott munkadíj miatt szembe fordulnak vele az ügyfelek.

 

Magyarországon az ügyvédi díj szabad megállapodás tárgya!  Írásbeli megbízás mellett a megbízási díj megfizetésén utólag vitatkozni nem ajánlott, nem célszerű!

Más a helyzet a megbízás körében valóban okozott károkkal, veszteségekkel………

Hosszú évek pereskedései helyett a JPVK szakiroda felkeresése minden érintett számára ajánlott jogi megoldás.

Ezekben a megbízással összefüggő  kártérítési pereskedésekben nem a kamarai előírások, hanem a Ptk. és az Üt. szerinti elvárható gondosság jelenti az ügyfél és megbízott ügyvéd jogvitájának tárgyát.

 

Bíróságok eljárásaiban megnőtt az ügyvédi megbízás szükségessége.

 

JPVK Jogvita rendezés, a volt ügyfél vélelmek szerint hibázó ügyvédet, közjegyzőt, igazságügyi szakértőt akkor keresi meg írásban (Felhívás I.), ha az ügyfél iratokkal és akár tanúival teszi egyértelművé jogsérelmét, melyet a jogvédő konzultáció utáni panaszvizsgálat valóban súlyos jogsérelemnek, ügyféljog sérelemnek tart.

Nagyon sok a megalapozatlan panasz, melyek a JPVK  konzultációkon a beszélgetés során az ügyfél által is megnyugtató módon, minden további eljárás indításának mellőzésével zárul le.

 

Fontos minden ügyfélnek tudnia, hogy  ha a megbízás írásban történik, az maga irányadó s akár több különböző szakterület, egymástól elkülönülő megbízása megtörténhet, ha az ügyfél megbízása ilyen igényű!

 

Írásba nem foglalt megbízás közjegyző, ügyvéd felé, később a megbízott bizonyítási kényszerét vonja maga után.

Ekkor is a jogszerű és kíméletes megállapodás, megoldás lehetősége a JPVK szakiroda!  

A megbízó ügyfél és megbízott ügyvéd, közjegyző, igazságügyi szakértő számára kíméletes, gyors és költséghatékony megoldást kínál a profi JPVK jogvita rendezés.

 

Magyarországon van lehetőség az ügyvéd miatti kár, közjegyző miatti kár, igazságügyi szakértő miatti kár, illetve elszámolási vita európai módon való rendezésére a JPVK iroda megkeresésével!

 

A JPVK vitarendezési és panasz biztosai már az ügyfelek sérelmeinek meghallgatása közben tudják a cél a panaszos ügyfél és bepanaszolt ügyvéd , közjegyző szakember kárainak minimalizálása, a vitarendezés gyorsasága.

Ügyfélként panasszal itt jelentkezhet: mbbk.office@index.hu   Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben 10h-17h)

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.