Főoldal » A Föld után

A Föld után

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre.

Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami.

Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára.

Hatalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ha segíteni akar a sebesültön,és haza szeretne jutni végül.

Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

A Hatodik érzék, a Jelek és A falu zseniális rendezője egy szupersztár-párost, apát és fiát (Will és Jaden Smitht) irányította e különleges látványos, izgalmas és meghökkentő fordulatokat tartogató filmben.

Főszereplők: Will Smith, Isabelle Fuhrman, Jaden Smith, Zoe Kravitz. Fényképezte:

Peter Suschitzky. Látvány: Thomas E. Sanders. Írta: Stephen Gaghan, Gary Whitta

Rendezte: M. Night Shyamalan

Mozibemutató: 2013. június 6.

Eredeti cím: After Earth

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Columbia Pictures

Korhatár: 12E

Facebook:

https://www.facebook.com/MozICom

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.