Főoldal » A szezon divatszíne​i a Csillag Születik műsorvezet​őin

A szezon divatszíne​i a Csillag Születik műsorvezet​őin

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

„A Tavasz kiszabadítja a virágokat, hogy színesre fessék a nevető földet” – írta Reginald Heber az ezernyolcszázas években. Mit sem változott azóta a világ! Ördög Nóri és Lilu, a Csillag Születik műsorvezetői, a Capsula és az Emporio Armani kollekcióit viselik. A virágmintás ruhák a színpompás tavaszt és nyarat idézték az első két adásban.

Budapest, 2012. április 29. Nem csupán az ígéretes tehetségek miatt érdemes hétről-hétre nyomon követni a Csillag Születik műsorait. Lilu és Ördög Nóri, a két műsorvezető, világhíres divatházak kollekcióit viselik az április 21-től új adásokkal jelentkező show-ban.

A hét héten át tartó sorozat első adásában a háziasszonyok két káprázatos, a tavaszt idéző bazsarózsa mintájú és élénk pink színű ruhában jelentek meg. A legutóbbi alkalommal pedig az idei nyári szezon egyik kedvenc színében, korallban láthattuk Nórit és Lilut.

A hölgyeket öltöztető stylistok számára a Capsula Multibrand store által forgalmazott világmárkák és az Emporio Armani üzlet kínálata áll rendelkezésre, amelyekből a műsorvezetőkkel közösen választják ki hétről hétre a legmegfelelőbbet. Különösen nagy figyelmet fordítanak arra, hogy Nóri és Lilu ruhái ne csak önmagukban mutassanak jól, de egymással is összhangban legyenek. Az első adásban egy virágos és egy pink Dolce & Gabbana ruhára esett a választás. Nóri ruháját bazsarózsa minta díszítette, a divatház ugyanis 2012-es tavasz-nyári kollekcióját ennek a mutatós virágnak szentelte, Lilu pedig klasszikus, élénk pink, selyemmel párosított ruhát hordott.

 A legutóbbi műsor a színek összhangjának jegyében telt.

A Givenchy papagájvirággal, orchideákkal és íriszekkel díszített kollekciójában nagyon jól mutatott Lilu, hiszen a narancssárga, türkiz és lila minták különösen jól kiegészítik egymást. Lilu a feltűnő tophoz egy bőrrel kombinált arany Blumarine karperecet és egy fekete szoknyát viselt.

Ördög Nórit a nyári szezonok kedvencében, egy korall színű Blumarine ruhában láthattuk szombat este, amelyet a mellnél húzott rész tett izgalmassá. Jól állt hozzá a fémmel díszített Givenchy karkötő. A márka 2012-es tavaszi-nyári kollekciójában nagyon hangsúlyosak a feltűnő, élénk színek, köztük a neon és a korall is.

A csatolt fényképek az első két adás ruháit dokumentálják. Képek forrása: Fashion Gone Rogue, Coolspotters, RTL Klub/ Bársony Bence, Mihály Viktória

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.