Főoldal » A világ anyagi urainak célja

A világ anyagi urainak célja

A világ anyagi urainak célja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

    A világ anyagi urai. Egy ilyen szöveg sose kerülhetne nyilvánosságra. Mondhatnám azt, hogy az írás a fantáziám terméke és ez olyan szempontból igaz is, hogy ezek a felszólalások pontosan így sosem történtek meg. Maga a lényege azonban véresen komoly és valós. Nem jelenhet meg a nagyobb tévékben, újságokban, csak az interneten. Amíg hagyják.
Aki a sorok mögé lát és kicsit a mai világ színfalai mögé kukucskált, tudni fogja, hogy minden egyes mondat, pontosan tükrözi a világ jelenlegi anyagi urainak a célját és működését.
Az emberek többségének fogalma sincs erről! A tévében, a rádióban, vagy az újságokban nem jelenik meg, legfeljebb az interneten. Tégy róla, hogy ez ne így legyen! Oszd meg minél több emberrel, lássanak a színfalak mögé!

 

A világ jelenlegi anyagi urainak a célja és működése

 

1. számú felszólaló – Az energiaipar szószólója:

– Uraim, mint bizonyára tudják, a 2. Világháború óta ismerjük az ingyen energiák előállításának módját, amelynek segítségével mindenki ingyen juthatna villamos áramhoz, fűtéshez, üzemanyaghoz, és számos, a mindennapi életben használt energiához.
Azzal is tisztában vannak, hogy a kőolajban, az áramellátásban és mindenféle energetikai iparágban irtózatos mennyiségű pénzek vannak. Nem hagyhatjuk, hogy ezek a hatalmas összegek csak úgy elvesszenek. Minden eszközzel meg kell akadályoznunk, hogy az ingyen, vagy olcsó energiát termelő módszerek elterjedjenek! Az emberek nem juthatnak ingyen az energiához, mert ettől kifejezhetetlenül nagy bevételi forrástól esnénk el!

 

2. számú felszólaló – A bankrendszer szószólója

– A mi célunk az, hogy lehetőleg mindenki tegye a pénzét a bankba. Amikor csak lehet, vegyenek fel kölcsönt – persze megfelelő biztosítékkal – hogy lekötelezettek legyenek irántunk. Mindegy, hogy a pénzüket teszik a bankba, vagy a kölcsön miatt tartozásaik vannak, a lényeg, hogy függjenek tőlünk!
A tartozásaik által tulajdonunkba kerülhetnek a különböző ingóságaik, ezáltal komoly világi hatalmat szerzünk. Ezt természetesen folyamatosan növelni akarjuk. A nagy világbankoknak úgy kell tenni, mintha jótékonyan segítenének a kölcsönökkel, ha baj van. Azt természetesen nem kell tudniuk az embereknek, hogy a bajok előidézésében részt vettünk. De azáltal, hogy segítünk nagy szervezeteknek, cégeknek, sőt országoknak, mindezek tartozni fognak nekünk. A kamat lehetőleg olyan magas legyen, hogy sohase tudják visszafizetni. Így elérjük, hogy politikailag és gazdaságilag is befolyásolhassuk és uralhassuk őket!

 

3. számú felszólaló – A gyógyszeripar szószólója

– Szerencsére az utóbbi évszázadok materializmusa segítségével sikerült az emberek nagy részével elhitetnünk, hogy a betegségeknek fizikai okaik vannak és a leggyorsabb és leghatásosabb segítség a gyógyszer. Sajnos még mindig élnek a régi hagyományok, ősi tudások, amelyek a természetes módszerekre helyezik a hangsúlyt. Gondoljanak csak bele, ezek mekkora hátrányt okozhatnak számunkra, ha komolyan veszik őket.

A mi módszerünk – amely már régóta bevált – a következő: lehetőleg az orvosokat már idejekorán meg kell tanítani arra, hogy amire csak lehet, gyógyszert, vagy legalábbis mesterségesen előállított gyógyszerkészítményt adjanak a betegeknek. Az orvosoknak a fizikai testet kell vizsgálni és azt gyógyszeresen gyógyítani, és nem a lelki okokat kutatni. Az emberekkel el kell hitetni, hogy egy bizonyos kor után automatikusan romlik az egészségi állapotuk és ha rendben akarnak lenni, gyógyszerekre van szükségük. Ha időben kapnak gyógyszert, akkor a mellékhatások révén, nagy az esélye, hogy további problémák kialakulhatnak és további kezelésekre ill. gyógyszerekre lesz szükség. Ez hatalmas és állandóan megújuló bizniszt jelent számunkra.

Minél több mellékhatása van egy gyógyszernek, annál jobb. Mi értelme lenne egy olyan gyógyszernek, amelynek nincsen mellékhatása? A végén még teljesen meggyógyulna a beteg és akkor ki tejelne nekünk rendszeresen? A cél minél több beteg „termelése”, mert akkor egyre több és több gyógyszerre lesz szükség, növelhetjük a termelést és nagyon-nagyon sok pénz áramlik nekünk.

 

4. számú felszólaló – Az oktatás szószólója

– Az iskola célja az, hogy már gyermekkorban megtanítsuk az állampolgárokat arra, hogyan illeszkedjenek be a kialakított társadalmi rendszerünkbe és hogyan tartsák be annak szabályait. Minél kevesebb okoskodó és minél több szófogadó. Az iskolában azt kell tanulniuk, ami az érdekeinket szolgálja, hogy továbbra is irányításunk alatt tarthassuk a társadalmat.

Minél kevesebb önálló ember legyen, az a jó, ha a többség rá van szorulva a mi intézményeinkre és jóindulatunkra. Ügyelni kell arra, hogy a gondolkozásmódjuk maradjon a mi kereteink között. Álmodozhatnak, de ne legyenek céltudatosak. Majd mi megmondjuk mi a jó számukra. A vállalkozó szellemet hagyjuk meg néhány kiválasztottra. Fontos, hogy a tudásanyag – amelyet átadunk – csak olyan információkat tartalmazzon, amelyekkel automatikusan elfogadják, hogy életük körülményei adottak és ránk vannak utalva. Az a lényeg, hogy ne legyenek túl öntudatosak, ne nézzenek a dolgok mögé és fogadják el szépen, amit tanítunk nekik. Ez jó lesz nekik, és persze leginkább nekünk.

 

5. számú felszólaló – A média szószólója

– Hadd kezdjem a legfontosabbal: az emberek mindent bevesznek, ha elég sokszor hallják, vagy látják. Ezért a mi célunk az átlagos emberi elmék teljes elsötétítése. Hadd szidják a politikusokat, hadd higgyék, hogy ők tehetnek mindenről, miközben önök a valódi irányítók. Mi tudjuk, hogy félrevezetjük az embereket, de olyan jól fizetnek érte, hogy ez nem számít.

Évtizedek óta arra törekszünk, hogy minél több rossz hírt, a világ negatívumait bemutató információt közöljünk. Igaz, hogy a világban történő eseményeknek csak egy kis százaléka ilyen, de mi folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezeket felkutassuk és szenzációként közöljük az emberekkel. A jó hírnek nincsen értéke. Elég, ha a műsor végén megemlítünk néhányat, ne mondják azt, csak rossz híreket adunk. Nagyon figyelünk arra, hogy a hírközlésekben mindig döbbenetes dolgokkal kezdjünk: katasztrófa, baleset, gyilkosság, áremelés, tragédia és minél több borzalom. Az emberek tudat alatt vágynak a horrorszerű élményekre és mi ezt kihasználjuk.

Persze vannak kezdeményezések – főleg az interneten – amelyek a pozitívumokra helyezik a hangsúlyt, de szerencsére ezekre kevesen figyelnek. Arra kell vigyáznunk, hogy a többi médiában el ne terjedjenek ezek, mert így a többség is tudomást szerezhetne róluk. Ha így lenne, a végén még azt hinnék, szép az élet, jó a világ! Márpedig ezt nem hagyhatjuk. Boldog embereket nehéz becsapni és irányítani. A mi dolgunk a félrevezetés és a figyelmek összpontosítása a negatívumokra. Ezzel nagy szolgálatot teszünk önöknek, de anyagilag meg is térül nekünk.

A világ anyagi urai jelenleg az eszközeikkel uralják a Földet. De olyan ügyesen, hogy a többségnek fogalma sincs róla, azt hiszik természetes a világ mostani állapota. Az, hogy 1-2 % – nál van a hatalom és a pénz és közben milliárdok szegények, vagy nincstelenek. Tehetünk ellene? Igen. Először is azzal, hogy minél több emberrel megismertetjük az ő működésük módját. Mert amíg az emberek ezeket nem tudják, azt hiszik nincsen hatalmuk, lehetőségeik, csak rájuk szabott körülmények. És a legnagyobb bűn az embereket megfosztani a tudástól, boldogságtól, egészségtől, jóléttől és a szabadságtól.

A figyelemenergia ereje

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.