Főoldal » Csepregi Éva & Magyar Virtuózok Kamarazenekar Neoton Swing Show 2013. március 16. SYMA Csarnok

Csepregi Éva & Magyar Virtuózok Kamarazenekar Neoton Swing Show 2013. március 16. SYMA Csarnok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ez is Csepregi Éva?!  A Neoton Família énekesnője olyan oldaláról mutatkozik be a SYMA Csarnokban egy fergeteges show elemekkel tarkított koncert keretében, ahogyan még soha nem hallottuk és soha nem láttuk! A popdíva merőben új külsővel és zenei stílussal mutatkozik be rajongóinak!


Az alapötlettel két tehetséges fiatalember, Honyec Ferenc és Galambos Zoltán kereste meg a Neoton Família dalainak egyik szerzőjét, Pásztor Lászlót, aki izgatottan és lelkesen hívta fel Csepregi Évát, hallgassa meg a fiúk által új zenei köntösbe öltöztetett Neoton-slágereket: a jól ismert dalok swing és soul hangzásban szólaltak meg, ami azért is nagyon tetszett Évának, mert régóta dédelgette a gondolatot, hogy más zenei stílusokba kalandozzon. Honyec Ferencékhez később Czomba Imre is csatlakozott, így összeállt a végleges alkotócsapat, akiket más zenészekkel együtt az ezeket a dalokat tartalmazó albumon is hallhatunk.

Az áthangszerelt dalok ugyanis olyannyira jól sikerültek, hogy végül egy hanghordozón is hallhatjuk azokat,  amelynek a felvételénél kizárólag élőzenét rögzítettek, semmilyen stúdiótechnikai „segédeszközt” nem alkalmaztak, sőt egy olyan mikrofont használtak, amellyel még inkább életre tudták kelteni a ’30-as évek hangzásvilágát. Azt a hangulatot és életérzést azonban, amelyet ez a stílus és a dalok igazán sugallnak, élőben tapasztalhatjuk meg igazán majd a SYMA Csarnokban. A színpadon ugyanazok a zenészek lesznek a közreműködők, akiket az albumon is hallhatunk két vokalistával, Myrtill Michellerrel és Lukács Andreával karöltve, valamint hogy a hangzás még autentikusabb legyen, a Magyar Virtuózok Kamarazenekar játékát is élvezheti a közönség. Az élményt persze az teszi majd igazán teljessé, hogy a dalok a látványnak köszönhetően szinte megelevenednek majd a színpadon!

 

„ A jazz és a swing igazi kaland, kihívás és a szabadság számomra! Szeretnék mindenkit meghívni, hogy jöjjön és kalandozzon velem!”

 

                                                                                                                                       (Csepregi Éva)


MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.