Főoldal » Eurovíziós Dalfesztivál: Saade szerint

Eurovíziós Dalfesztivál: Saade szerint

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ki más tudná a legjobban Loreen-en kívül hogy milyen is az Eurovíziós légkör és a popszakma, meg a hírnév mint a tinik, és a fiatalok nagy kedvence a 2011 ben a németországi versenyen az 3.helyet megszerző Eric Saade. A fiatal svéd akkor sokáig úgytűnt megnyerheti a versenyt ám a végén többen is megelőzték és Azerbajdzsán nyert. Ennek ellenére büszekék lehettek rá otthon és ne feledjük hogy ezek után nagyon nagy sikerre tett szert a nagyvilágban. Most egy internetes oldalon egészen pontosan a Mosaiconline.hu-n lehetett megtalálni egy érdekes interjút melyben az idei versenyről is beszélt a svéd popsztár.


Ha már a svédeknél van az Eurovízió akkor Saadét nem lehet kihagyni mert ő volt az aki a 2010-es svéd jelöltnél aki a döntőbe sem jutott be akkor, sokkal többet elérve és gyakorlatilag felhozva Európa élvonalába a svédeket sokáig győzelmi esélyeket dédelgetve a végén pedig egy 3.helyet megszerezve térhetett vissza Svédországba. Nos azóta Loreen is nagy sztár lett sőt talán még nagyobb hiszen megnyerte a tavalyi Eurovíziót.

Svédország egyébként csak egyetlen egy olyan évet sírathat amikor nem jutattak be a döntőbe. Ez pedig az előbbiekben már említett 2010-es év amikor Anna Bergeldahl ment ki a norvégokhoz, ám ő az elődöntőjében csak a 11.lett. Ezen kívül egyébként még öt győzelemmel büszkélkedhetnek.  

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c9699ZvWZf8

Források: Wikipédia.hu/Mosaiconline.hu/thewalls.net

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.