Főoldal » Indul a nagy gitárverseny! Keresd meg a pengetődet, és lépj fel az Arénában!

Indul a nagy gitárverseny! Keresd meg a pengetődet, és lépj fel az Arénában!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Indul a nagy gitárverseny!

Keresd meg a pengetődet, és lépj fel az Arénában!

Még egy tehetségkutató? Faktorok, Voice-ok, Megák és Pávák után most még gitár is?!? Igen! Az LGT november 1-től gitárversenyt hirdetett a Kultúrparton. A verseny az együttes egyik alapító tagjának, a tragikus körülmények között elhunyt fantasztikus gitáros, Barta Tamás nevét viseli.

A zsűri november 30-ig várja a pályázatokat, a fődíj pedig nem más, mint egy közös zúzás az LGT tagjaival a február 15-i nagykoncerten, 10 ezer ember előtt, az Aréna színpadán.

A megmérettetésre a www.kulturpart.hu/gitarverseny oldalon lehet jelentkezni. A pályázóknak két művet kell feltölteni a honlapra, egyrészt: az Ő még csak most tizennégy című dalt kell elgitározni kíséret nélkül, instrumentális, szóló gitárra megálmodott, saját stílusodban, értelmezésedben! illetve egy szabadon választott művet, amely mehet akár zenekari kísérettel is. A dalokat 1-1 perces hosszban kell videóra rögzíteni, majd feltölteni az oldalra.

Figyelem! Ne énekelj, csak gitározz! A feltöltött pályaművek közül a zsűri – Karácsony János, Madarász Gábor és Sipeki Zoltán – választja ki a nyertest. Nem baj, ha amatőr vagy és nem hátrány, ha profi! Külön nyereményekben részesülnek azok a pályaművek, melyek a legtöbb szavazatot kapják az oldal látogatóitól 2012. december 1. 0 órától 2012. december 14. éjfélig, de a pályaművekre szavazók se klikkelnek hiába, hiszen köztük is értékes nyereményeket sorsolnak ki a közönségszavazás lezártával.

Nincs mese… Itt gitározni kell!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.